ΠΑΤΡΑ : Κινηματογραφική Λέσχη.Αγαπητοί φίλοι...


Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσής μας (6.3.2020) περί ανάκλησης των προβολών μέχρι τις 20 Μαρτίου 2020, επανερχόμαστε για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.  Σαν υπεύθυνοι πολίτες, όλοι γνωρίζουμε τις εξελίξεις και ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες και τα μέτρα που λαμβάνονται και που είναι όλο και πιο περιοριστικά.


Προκύπτει λοιπόν ότι η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας δεν θα ολοκληρώσει το Β! Κύκλο των Προβολών της, ο οποίος κανονικά έληγε στις 13 Απριλίου 2020.

Παρότι η εξέλιξη αυτή είναι βίαιη, απογοητευτική και μας στερεί τη χαρά να δούμε τις 6 υπέροχες τελευταίες ταινίες από τις συνολικά 13 του Β! Κύκλου, αισθανόμαστε ευτυχείς και τυχεροί που, από όσα ξέρουμε, κανένα από τα μέλη μας δεν νόσησε μέχρι σήμερα.

Παρακαλούμε τα μέλη μας να κρατήσουν την κάρτα διάρκειας περιόδου 2019-2020 διότι με την επίδειξή της κατά την επόμενη εγγραφή τους ως μέλη για την περίοδο 2020-2021 τον Οκτώβρη του 2020, θα έχουν διαφορετική μεταχείριση από όλους τους υπόλοιπους.  Και αυτό σε μια προσπάθεια αποζημίωσής τους για τη ματαίωση της προβολής 6 ταινιών, ώστε τα μέλη μας να μη θεωρούν ότι η προηγούμενη εγγραφή τους ήταν για αυτούς επιζήμια.

Μένουμε αισιόδοξοι!
Μένουμε σπίτι!
Θα βρεθούμε τον Οκτώβρη!

Για την Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας
Ελένη Δάσιου

Πάτρα 21.3.2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου