ΙΩΑΝΝΙΝΑ : Έτοιμος για τηλεργασία ο Δήμος


Καθόλα έτοιμος να μεταβεί στην εποχή της τηλεργασίας είναι ο Δήμος Ιωαννιτών. Το Τμήμα Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνιών σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ολοκλήρωσαν μέσα σε χρόνο ρεκόρ όλες τις ενέργειες που επιτρέπουν την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών και την συνέχιση λειτουργίας των συλλογικών οργάνων του Δήμου.
  Έτσι ο Δήμος γίνεται ένας από τους πρώτους στην Ελλάδα που αξιοποιεί όλες τις νέες τεχνολογίες και τις δυνατότητες που παρέχουν ώστε εν μέσω της επιδημίας να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών, να προστατεύει την υγεία των εργαζομένων του και να λειτουργεί τα συλλογικά του όργανα με όλες τις δυνατότητες που δίνει η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.
Όπως σημείωσε ο αντιδήμαρχος Γιάννης Λυκογιώργος με την ολοκλήρωση των απαραίτητων ενεργειών ο Δήμος είναι έτοιμος να συνεχίσει να προσφέρει απρόσκοπτα τις υπηρεσίες στου δημότες καθώς και να προχωρήσει τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν όλους μας.
Την ερχόμενη Πέμπτη θα γίνει «εικονική» συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.
Με πρωτοβουλία του προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής Γιώργου Αρλέττου συγκαλείται στη μία το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή ώστε να γίνει δοκιμαστική τηλεδιάσκεψη με σκοπό την αξιολόγηση από τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής των διαδικασιών που σχετίζονται με τις τοποθετήσεις, τις παρεμβάσεις και την ψηφοφορία.
Έτσι από την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρχει η δυνατότητα για όλα τα συλλογικά όργανα του Δήμου να διενεργούνται μέσω τηλεδιάσκεψης και να συνεχίσουν το έργο τους.
Παράλληλα προχωρά ο ορισμός και η εκπαίδευση των Συντονιστών οργανικών μονάδων του Δήμου οι οποίοι θα αξιοποιούν την δυνατότητα τηλεδιασκέψεων ώστε να επιτευχθεί η βέλτιστη λειτουργία των υπηρεσιών με προσωπικό ασφαλείας και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του Δήμου.
Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ
Η πρόσκληση που έχει σταλεί σε όλα τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής από τον Πρόεδρό της Γιώργο Αρλέτο για την εικονική συνεδρίαση είναι η ακόλουθη:
«Σας  καλούμε να συμμετέχετε σε εικονική – δοκιμαστική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιωαννιτών την Πέμπτη 26-03-2020 και ώρα 13:00.
Παρακαλούνται τα τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής αλλά και τα αναπληρωματικά σε περίπτωση απουσίας των τακτικών μελών, να ενημερωθούν για τον τρόπο της τηλεδιάσκεψης από το επισυναπτόμενο ηλεκτρονικό αρχείο με τις οδηγίες σύνδεσης. Σε περίπτωση που κάποιο τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής αδυνατεί να συνδεθεί ή χρειάζεται βοήθεια προκειμένου να το κάνει, παρακαλείτε να επικοινωνήσει με το Τμήμα Πληροφορικής του Δήμου (τηλ.2651361366)  ή με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Λυκογιώργο Ιωάννη (τηλ.6932491133 – e-mail:gianilyko81@gmail.com)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου