Καιρός: Βροχές και καταιγίδες

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Τετάρτη

Βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές – Τοπικά θυελλώδεις νοτιάδες στα ανατολικά και νότια -Διατηρούνται υψηλές οι θερμοκρασίες -

Για την Τετάρτη προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, βαθμιαία στα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, με σταδιακή εξασθένηση από τα δυτικά τις πρωινές ώρες.

Θυελλώδεις νότιοι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά, που θα φτάσουν στο Αιγαίο τα 7 με 8 μποφόρ , ενώ πρόσκαιρα δεν αποκλείεται να φτάσουν και τα 9 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φτάσει στα βόρεια τους 17 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 17 με 18 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 19 βαθμούς Κελσίου.
Βροχές και καταιγίδες στην Αττική με σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα
Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και γρήγορα σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αργά το απόγευμα.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ, που από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Βροχές και καταιγίδες στην Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ, που από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου