Τρεις οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα


nosokomeiooo-thumb-large--3-thumb-large--2


Σε τρεις ανέρχονται οι θάνατοι από την επιδημία του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Οπως έγινε γνωστό το Σάββατο, κατέληξαν ένας 90χρονος άνδρας στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και ένας ένας ακόμη, 67 ετών, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ζακύνθου.


 Οσον αφορά τον τελευταίο, νοσηλευόταν τις τελευταίες δύο ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου αλλά χθες το απόγευμα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε δραματικά. Οι γιατροί του νοσοκομείου διαπίστωσαν λοίμωξη του αναπνευστικου και άμεσως τον διασωληνωσαν. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Νοσοκομείο Ζακύνθου, ο άτυχος άντρας είχε βεβαρημένο ιστορικό υγείας. Ο 67χρονος πριν λίγες ημέρες είχε συνοδεύσει συγγενικό του πρόσωπο, που νοσηλευόταν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου. Αμέσως μετά άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα του ιού.
Η επίσημη ανακοίνωση
Στην επίσημη ανακοίνωσή του το υπουργείο Υγείας αναφέρει για τους δύο νέους θανάτους από το κορονοϊό SARS-CoV-2 ότι πρόκειται για: 90χρονο Έλληνα πολίτη, με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος εισήχθη με πνευμονία στο ΓΝ Πτολεμαΐδας στις 11 Μαρτίου 2020 και κατέληξε σήμερα το πρωί, και για 67χρονο Έλληνα πολίτης, με υποκείμενα νοσήματα, που εισήχθη στο ΓΝ Ζακύνθου στις 12 Μαρτίου 2020, διασωληνώθηκε την ίδια μέρα και κατέληξε σήμερα το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου