Ο κορωνοϊός δεν πτόησε τους καρναβαλιστές -Ολονύκτιο πάρτι σε δρόμους και μπαρ

Οι καρναβαλιστές με τις στολές τους ξεχύθηκαν στους δρόμους της Πάτρας, ξορκίζοντας με διασκέδαση τον φόβο του κορωνοϊού. Για πρώτη φορά από το 1964 που ο θάνατος του βασιλιά Παύλου ακύρωσε το καρναβάλι της Πάτρας , τα σχέδια των καρναβαλιστών ματαιώνονται λόγω του κορωνοϊού.Η Αχαϊκή πρωτεύουσα ωστόσο, βουλιάζει τις  τελευταίες ώρες από κόσμο που δεν ακύρωσε το προγραμματισμένο ταξίδι του, παρά την απόφαση της κυβέρνησης να μην πραγματοποιηθεί το καρναβάλι.
Στούς πεζόδρομους του εμπορικού κέντρου  Ρήγα Φεραίου, Αγίου Νικολάου, Ηφαίστου και Παντανάσσης στα καφέ, τα μπαρ και τα εστιατόρια, όλη τη νύχτα δεν έπεφτε καρφίτσα, ενώ οι γύρω δρόμοι είχαν πλημμυρίσει από ντόπιους και επισκέπτες. Πάντως η όλη κίνηση είναι σαφώς μικρότερη από  το 2019 τουλάχιστον κατά 25%.














«Είχαμε προγραμματίσει από καιρό το ταξίδι και είχαμε νοικιάσει στολές για μας και τα παιδιά» λέει ταξιδιώτης από την Αθήνα προσθέτοντας: Δεν αλλάξαμε το πρόγραμμά μας γιατί θεωρούμε ότι δεν υπάρχει λόγος πανικού, αρκεί να είμαστε προσεκτικοί.
Τηρώντας το έθιμο είχαν μεταμφιεστεί και διασκέδαζαν σε ξέφρενους ρυθμούς αγνοώντας τον συνωστισμό,  παρά το γεγονός ότι ανακοινώθηκαν και νέα κρούσματα της νόσου που έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου