ΛΟΝΔΙΝΟ : Θετικός στον κορωνοϊό ο Μπόρις Τζόνσον

johnson-downing-st-thumb-large

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον.
Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ντάουνινγκ Στριτ, ο Μπόρις Τζόνσον εμφάνισε ήπια συμπτώματα χθες και αναμένεται να τεθεί σε καραντίνα.
«Εκανα το τεστ και βγήκε θετικό. Εμφάνισα ήπια συμπτώματα που σημαίνει λίγο πυρετό και επίμονο βήχα. Συνεπώς θα συνεχίσω να εργάζομαι από το σπίτι. Θα τεθώ σε απομόνωση αλλά μην έχετε αμφιβολία ότι θα συνεχίσω χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία να επικοινωνώ με όλα τα κορυφαία στελέχη της ομάδας μου για να εξακολουθήσω να ηγούμαι της εθνικής μάχης ενάντια στον κορωνοϊό», εμφανίζεται να λέει ο Τζόνσον σε βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter.


Επίσης, όπως έγινε γνωστό, ο Τζόνσον θα εξακολουθήσει να ηγείται της κυβερνητικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση του ιού μέσω τηλεδιασκέψεων.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πόσα άτομα από τη Ντάουνινγκ Στριτ θα πρέπει να τεθούν σε καραντίνα δεδομένου ότι πολλοί είχαν έρθει σε επαφή με τον Τζόνσον τις τελευταίες ημέρες και εβδομάδες.
Δεν έχει επίσης εξακριβωθεί εάν η 32χρονη σύντροφος του Βρετανού πρωθυπουργού που είναι έγκυος, υπεβλήθη σε τεστ για τον κορωνοϊό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου