ΠΑΤΡΑ : Αναβολές...


**Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 στις 18:00 στην αίθουσα του Συλλόγου Πλ. Γεωργίου Α’ 25 αναβάλλεται λόγω των έκτακτων μέτρων .

 **Η Σύγχρονη Εποχή σας ενημερώνει ότι η έκθεση με τίτλο 
 
''Ένας αιώνας δράσης μέσα από τις εκδόσεις του ΚΚΕ'' ,που ήταν προγραμματισμένη να γίνει από 9 έως 23 Μαρτίου στην Αγορά Αργύρη,αναβάλλεται στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης από τον κορονοϊο. 

**Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων κάνει γνωστό, ότι  θα παραμείνουν κλειστά  μέχρι και την Κυριακή το Δημοτικό Ωδείο Πατρών, η Δημοτική Βιβλιοθήκη , τα τμήματα του εικαστικού καθώς και το Χορευτικό Τμήμα.

Επίσης για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, ματαιώνεται η προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή θεατρική παράσταση « Οι γυναίκες του Λόκερμπι» .

 **Αναβάλλεται  η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΈΝΗ ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΜΕ αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο που θα γινόταν το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 7 και διοργανωνόταν από τον Σύλλογο Νέων Καλλιτεχνών Πατρών και την Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου