Λαμπαδηδρόμος η Μαρέβα Μητσοτάκη

Τη μεγάλη τιμή να τρέξει ως λαμπαδηδρόμος στη Σπάρτη θα βιώσει η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pagenews. Η σύζυγος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Μητσοτάκη, θα παραδώσει την Ολυμπιακή Φλόγα στα χέρια του Σκωτσέζου ηθοποιού Τζέραρντ Μπάτλερ, ο οποίος ενσάρκωσε τον Λεωνίδα στη θρυλική ταινία «300», που εξιστορεί τη μάχη των Θερμοπυλών. Η Ολυμπιακή Φλόγα θα βρίσκεται στη Σπάρτη στις 13 Μαρτίου, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Πέντε θα είναι συνολικά οι λαμπαδηδρόμοι της διαδρομής στη Σπάρτη, με αφετηρία το Παλαιολόγιο και τερματισμό στο άγαλμα του Λεωνίδα.


Πρώτος λαμπαδηδρόμος στη Σπάρτη θα είναι ο Τζιάνι Νουνάρι, παραγωγός των «300» αλλά και της ταινίας «Immortals» (Αθάνατοι) που έχει βασιστεί στην ελληνική μυθολογία. Θα τρέξουν ακόμη ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Μπίλι Ζέιν, που πρωταγωνίστησε στην ταινία «Τιτανικός», αλλά και η κυρία Καλλιρόη Δανάλη, σύζυγος του προέδρου του Ιατρικού Κέντρου Βασίλη Αποστολόπουλου.
Το ελληνικό σκέλος της λαμπαδηδρομίας θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Μαρτίου, με την φλόγα να καταλήγει στην Ιαπωνία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Τόκιο από τις 24 Ιουλίου έως τις 9 Αυγούστου. Εκτός απροόπτου φυσικά, καθώς τα τελευταία 24ωρα έχουν εμφανιστεί σενάρια ακόμη και ακύρωσής τους λόγω του κορωνοϊού. Η ανησυχία αυτή υπάρχει και στη Σπάρτη και όλοι ελπίζουν να καταφέρουν να παρακολουθήσουν από κοντά τους λαμπαδηδρόμους και να μην ακυρωθούν οι δημόσιες εκδηλώσεις υπό το φόβο πανδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου