Η κυβέρνηση βάζει την Πατρών-Πύργου σε καραντίνα και η Περιφερειακή αρχή στέκεται ως αμέτοχος παρατηρητής

"Η κυβέρνηση διαλύει τις υφιστάμενες εργολαβίες για το δρόμο Πατρών-Πύργου χωρίς να έχει ολοκληρώσει καμία από τις ενέργειες για τις οποίες είχε ενημερώσει τους εκπροσώπους του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Δυστυχώς, για άλλη μια φορά το πολύπαθο έργο της Πατρών-Πύργου γίνεται αντικείμενο πολιτικών ελιγμών της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείο Υποδομών και Δικτύων με αποκλειστική ευθύνη του Υπουργού, ο οποίος εκμεταλλεύεται τη γενικότερη κατάσταση σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο όσον αφορά στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.
 Χωρίς να έχει ολοκληρώσει τη μελέτη κόστους-οφέλους για την πρόταση της σχετικά με τη μετατροπή του έργου σε ΣΔΙΤ και κατά συνέπεια να έχει ολοκληρώσει τις απαραίτητες διαβουλεύσεις με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η πολιτική ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου δημιουργεί τετελεσμένα, ώστε να παρουσιάσει την πρόταση της ως μονόδρομο πλέον.
Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, η Περιφερειακή Αρχή στέκεται ως αμέτοχος παρατηρητής εκτός και εάν συντάσσεται με την ακολουθούμενη πολιτική αλλά κρύβεται πίσω από αυτήν.
Δεν αξίζει στη Δυτική Ελλάδα αυτή η αντιμετώπιση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου