Επιμελητήριο Ιωαννίνων και Αργυροκάστρου, μαζί για την Επιχειρηματικότητα

Την 1ηΑλβανοΕλληνική Γενική Εμπορική Έκθεση ανακοίνωσε  το Επιμελητήριο Ιωαννίνων .Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Δημήτριος Δημητρίου σε συνέντευξη που παραχώρησε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αργυροκάστρου κ. MaksimHoxha,  τόνισαν την αναγκαιότητα συνεργασίας  των δυο περιοχών για τα καλύτερα και δυνατότερα αποτελέσματα της επιχειρηματικότητας. 





 Ο κ. Δημητρίου σημείωσε πως είναι μεγάλο το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκθεση σημειώνοντας, πως μετά και την αδελφοποίηση που πραγματοποιήθηκε με το επιμελητήριο Αργυροκάστρου  θα γίνουν όλες εκείνες οι ενέργειες για να υπάρξουν κοινές δράσεις πάντα για την ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργυροκάστρου κ. MaksimHoxhaσημείωσε, πως η αδελφοποίηση δεν θα μείνει στα χαρτιά αλλά θα προχωρήσει με κοινές στοχεύσεις για περαιτέρω συνεργασία των δυο Επιμελητηρίων.
Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Αργυρόκαστρο από  τις  03 έως 05 Απριλίου και οι επιχειρηματίες που επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτή, μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων για περισσότερες πληροφορίες.
ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου