ΠΑΤΡΑ : Το καρναβάλι απαγορεύτηκε, αλλά η έκθεση Κρήτης στήνεται στο μόλο


Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες της 18ης Έκθεσης Τοπικών Προϊόντων
“ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας”
που θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 15 Μαρτίου 2020,
στην Πάτρα, στον Μώλο Αγ. Νικολάου.Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό.
 Τα ερωτήματα ανακύπτουν αβίαστα.
Ποιος ευαισθητοποιημένος με την πιθανή επικινδυνότητα του Πατρινού Καρναβαλιού έδωσε την άδεια για τη διεξαγωγή αυτής της μαζικής γιορτής και ποιος ο επιστημονικός φορέας που την ενέκρινε; Την ίδια ώρα μάλιστα που και η Food Expo αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού.
Ερωτήθηκε για αυτό η ειδική επιτροπή και το υπερευαίσθητο για το Καρναβάλι της Πάτρας Υπουργείο;
Αξιολογήθηκε και από ποιους η διοργάνωση αυτή; Και αν ναι, ας μας εξηγήσουν τη διαφορά με την παρέλαση π.χ. των πληρωμάτων το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής στην Πάτρα με τους καρναβαλιστές που δέχονται τόσο σφοδρή κριτική σαν να πρόκειται για εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.



Ο ιατρός κ. Γώγος πάντως με τον οποίο επικοινωνήσαμε για να μάθουμε αν η συγκεκριμένη έκθεση είναι σε γνώση της αρμόδιας επιτροπής, δήλωσε άγνοια και μας ενημέρωσε ότι κάθε διοργάνωση τέτοιου είδους αξιολογείται διαφορετικά ανάλογα με τη μαζικότητα και διάφορους άλλους παράγοντες. Προς αξιολόγηση πάντως η παρούσα δεν τέθηκε.
Πράγμα που σημαίνει ότι το αλαλούμ συνεχίζεται και η μεγάλη έγνοια κάποιων για τη δημόσια υγεία κρατούσε μόνο σπρέι κατά της.. .σερπαντίνας.

ΠΗΓΗ: (εφημερίδα 7 Μέρες Ενημέρωση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου