Έρχεται το Patras Battles 2020


Έφτασε η ώρα για την σημαντικότερη συνάντηση του Stratego στην Πάτρα για το 2020.
Το διεθνές τουρνουά Patras Battles 2020 ανοίγει τις πύλες του στο κτήριο Β1 του νέου λιμανιού της Πάτρας με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Στις 7&8 Μαρτίου Πρωταθλητές και κορυφαίοι ξένοι παίκτες, οι σπουδαιότεροι Έλληνες παίκτες, σύσσωμη η ομάδα της Patras Stratego Team αλλά και οι μικροί της στρατηγοί, θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο πιο αναγνωρίσιμο τουρνουά Stratego παγκοσμίως, μετά τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα.
Η Patras Stratego Team σε συνεργασία με την Ένωση Λιμενοφυλάκων και υπό την αιγίδα του ΟΛΠΑ, υπόσχονται μια αξέχαστη αγωνιστική εμπειρία σε όλους τους αθλητές που θα συμμετάσχουν, και αναμένουν τον κόσμο της Πάτρας να γνωρίσει από κοντά ένα από τα πιο σημαντικά αθλήματα νόησης, το Stratego.
Το Patras Battles 2020 θα ξεκινήσει με την κατηγορία Junior το πρωί του Σαββάτου, ενώ παράλληλα όποιος ενδιαφέρεται θα μπορεί να μάθει τι είναι και πως παίζεται το stratego από τα μέλη της Patras Stratego Team. Στη συνέχεια, μετά την συνέντευξη τύπου και την τελετή έναρξης, θα πάρει σειρά η μεγάλη κατηγορία για τρεις αγώνες το Σάββατο και πέντε την Κυριακή. Ενδιάμεσα, το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί το επίσημο δείπνο στο «Νέον». Με την τελετή λήξης το απόγευμα της Κυριακής θα κλείσει το πρόγραμμα του τουρνουά.
Η δήλωση συμμετοχής γίνεται στην φόρμα εγγραφής (https://forms.gle/m9sLbFVdG6cFdbvQA) μέχρι την Τετάρτη 4 Μαρτίου.
Επιπλέον πληροφορίες μπορεί οποιοσδήποτε να λάβει στο 6982221639 ή να στέλνοντας email στο patras.stratego@gmail.com. Παράλληλα μπορεί να ενημερώνεται από την ιστοσελίδα της ομάδας patrasstratego.gr και από την σελίδα της Patras Stratego Team στο facebook.
Για την οργάνωση των δράσεων, συμβάλλουν σημαντικά τα καταστήματα παιχνιδιών “efantasy.gr”, οι εκδόσεις “το Δόντι”, το café “το Νέον”, το coffee-snack&food “NN Double Shot”, το φωτοτυπικό κέντρο “copy25” και το café-μπιλιάρδο “Poolevard”.
Χορηγοί επικοινωνίας είναι το “IONIAN TV”, ο “Wave97.4”, το “Τέταρτο-tetartopress.gr”, ο “kirix.gr”, το “Tempo24.gr”, η “VPRESS”, η “Match Αχαΐας”, ο “dytikosaxonas.gr” και τα “DytikaNea.gr”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου