ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ / Θ. Βασιλόπουλος: «Καθήκον μας να βρισκόμαστε σε αυτή την δύσκολη συγκυρία δίπλα στους αγρότες μας…»


Κοντά στους πληττόμενους αγρότες βρίσκεται η Περιφερειακή Αρχή προκειμένου να καταγράψει τα προβλήματα που έχουν ανακύψει από την πανδημία του κορωνοϊού.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρο Βασιλόπουλο, πραγματοποιεί επισκέψεις σε αγροτικές περιοχές ώστε να ενημερωθεί και δια ζώσης για τα καθημερινά ζητήματα. 



Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Βασιλόπουλος επισκέφθηκε περιοχές στην βόρεια αγροτική ζώνη της Ηλείας συγκεκριμένα την Μυρσίνη, τα Λεχαινά, την Βάρδα, τον Κόροιβο, το Κέντρο Πηνείας, όπου συζήτησε με παραγωγούς, ενώ εποικοδομητική συνεργασία είχε και με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων Χρήστο Παλαιολόγο, ο οποίος τον ενημέρωσε για  την πορεία της νέας αρδευτικής περιόδου.
Ο κ Βασιλόπουλος σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας επεσήμανε: «Η δική μας Περιφερειακή Αρχή αντιλαμβάνεται τον πρωτογενή τομέα ως πρώτη προτεραιότητα. Διεκδικούμε και παρεμβαίνουμε με θετικά αποτελέσματα στα αγροτικά προβλήματα που ανακύπτουν και στέκουμε κοντά στους αγρότες μας. Τις επόμενες μέρες θα συνεχίσουμε επισκέψεις και περιοδείες και σε άλλες αγροτικές περιοχές της Δυτικής Ελλάδος».


Συνεχίζεται η καταγραφή των προβλημάτων
Εξάλλου συνεχίζεται η καταγραφή των προβλημάτων του πρωτογενούς τομέα που έχουν παρουσιαστεί μετά την εκδήλωση της πανδημίας. Η καταγραφή γίνεται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, είτε μέσω e-mail στη διεύθυνση covid19.agri.pde@gmail.com, είτε τηλεφωνικά στον αριθμό 2613 613 540. Παραγωγικοί φορείς του αγροτικού κλάδου, αγροτικοί σύλλογοι, συνεταιρισμοί, ομάδες παραγωγών, αλλά και μεμονωμένοι παραγωγοί στη γεωργία, την κτηνοτροφία και την αλιεία μπορούν να στείλουν τις προτάσεις τους στην γραμμή επικοινωνίας που άνοιξε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου