ΙΩΑΝΝΙΝΑ : Υγειονομικό υλικό και τρόφιμα στις Φυλακές και πρόγραμμα αποκομιδής των απορριμμάτων


Το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ιωαννιτών συνεχίζει τις παρεμβάσεις του τόσο με ενημερώσεις για τον COVID-19 όσο και με την διανομή υλικού.
Σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Δημήτρης Πάνου, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αιβατίδης και η συντονίστρια του Κέντρου και ειδική σύμβουλος του δημάρχου Διονυσία Αμπατζίδη επισκέφθηκαν το Σωφρονιστικό Κατάστημα Σταυρακίου.

Στην Διευθύντρια των Φυλακών Ελένη Αγαπητού παρέδωσαν υγειονομικό υλικό, κυρίως μάσκες και γάντια τα οποία ήταν άκρως απαραίτητα καθώς επίσης και γλυκά, δημητριακά και αυγά για το πασχαλινό τραπέζι.
Η κ. Αγαπητού ευχαρίστησε τον Δήμο Ιωαννιτών για την ενίσχυση του σωφρονιστικού καταστήματος με υλικά τα οποία ήταν άκρως απαραίτητα.
Οι παρεμβάσεις του Κέντρου θα συνεχιστούν και το διάστημα μετά το Πάσχα.


Πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων
Μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα αποκομιδής των απορριμμάτων θα επέλθουν τις επόμενες ημέρες λόγω της εορτής του Πάσχα.
Η αποκομιδή θα γίνει μέχρι και το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου με τις βραδινές βάρδιες ωστόσο της Μεγάλης Παρασκευής και του Μεγάλου Σαββάτου να μεταφέρονται το μεσημέρι.
Την Κυριακή και την Δευτέρα του Πάσχα δεν θα γίνει αποκομιδή και το κανονικό πρόγραμμα θα επανέλθει από την Τρίτη.
Παρακαλούνται οι συμπολίτες το διήμερο αυτό να μην κατεβάζουν σκουπίδια ώστε να διατηρηθεί καθαρή η εικόνα της πόλης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου