ΟΥΑΣΙΓΚΤΩΝ : Τραγική κατάληξη για την εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι – Ανασύρθηκε και το πτώμα του γιου της


Η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι και ο 8χρονος γιος της


Στον εντοπισμό και την ανάσυρση του πτώματος του 8χρονου δισέγγονου του Ρόμπερτ Κένεντι προχώρησαν οι Αρχές, 6 ημέρες μετά την εξαφάνισή του μαζί με την μητέρα του, μετά από ένα θανατηφόρο δυστύχημα με κανό. Το σώμα του 8χρονου Γκίντεον ΜακΚιν, βρέθηκε την Τετάρτη το απόγευμα σε απόσταση 600 μέτρων από το άψυχο σώμα της μητέρας του, εγγονής του Ρόμπερτ Κένεντι, που είχε εντοπιστεί πριν από δύο ημέρες, σύμφωνα με την αστυνομία.
«Εκ μέρους της οικογένειάς μας, θέλω να εκφράσω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη στον κυβερνήτη Χόγκαν, στον γραμματέα Τζένι Χανταγουέι Ρίτσιο και στην ομάδα των περισσότερων από 50 επαγγελματιών του τμήματος Φυσικών Πόρων, της περιφέρειας αλλά και τις κρατικής αστυνομίας, που αυτές τις ημέρες έψαχναν τους αγαπημένους μας Μέιβ και Γκίντεον» ανέφερε σε δήλωσή της η μητέρα της Μέιβ, πρώην κυβερνήτης του Μέριλαντ. «Μας βοήθησαν να κλείσουμε το κεφάλαιο αυτής της τραγικής απώλειας και η οικογένειά μας θα είναι πάντα ευγνώμων για την ακούραστη δουλειά τους» πρόσθεσε.
Ο 8χρονος Γκίντεον βρέθηκε νεκρός μέσα στην θάλασσα
Το πτώμα του 8χρονου Γκίντεον βρέθηκε σε απόσταση 600 μέτρων από αυτό της μητέρας του
Από πνιγμό ο θάνατος της εγγονής του Ρόμπερτ Κένεντι

Την ίδια ώρα, ο επικεφαλής ιατροδικαστής ανέφερε πως η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι πνίγηκε κατά λάθος. Το σώμα της ανακαλύφθηκε περίπου 2.5 μίλια από την ακτή του εξοχικού τους, όπου μαζί με τον γιο της είχαν πάρει το κανό προκειμένου να πιάσουν μία μπάλα που είχε ξεφύγει κατά την διάρκεια ενός παιχνιδιού. Ωστόσο, οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή απομάκρυναν το κανό σε πιο βαθιά νερά, με αποτέλεσμα να πνιγούν από τα υψηλά κύματα.

«Ο Γκίντεον και η Μέιβ έπαιζαν kickball δίπλα στον μικρό ρηχό όρμο πίσω από το σπίτι και ένας από αυτούς κλώτσησε την μπάλα στο νερό» έγραψε ο Ντέιβιντ ΜακΚιν σε δημοσίευσή του στο Facebook την Παρασκευή. «Μπήκαν σε ένα κανό, σκοπεύοντας απλά να ανακτήσουν την μπάλα αλλά με κάποιον τρόπο ωθήθηκαν από τον άνεμο ή την παλίρροια στον ανοικτό κόλπο». Περίπου 30 λεπτά μετά την αναχώρηση, ένας θεατής που τους είδε κάλεσε τις πρώτες βοήθειες. Αλλά η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι και ο γιος της σύντομα εξαφανίστηκαν. Το κανό και το κουπί τους βρέθηκαν αργότερα την Πέμπτη.
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου