ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ : Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε βάρος αλλοδαπών


Εξιχνιάσθηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα, των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, δύο ληστείες, που διαπράχθηκαν, στις 17-03-2020, το βράδυ, στο Νεοχώρι και στην Κατοχή, σε βάρος δύο αλλοδαπών ανδρών.
Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ληστεία, σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών ανδρών, ηλικίας από 20 έως και 31 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί. 


 Ειδικότερα, στις 17-03-2020, το βράδυ, στο Νεοχώρι, οι δράστες επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο, προσέγγισαν έναν 40χρονο αλλοδαπό, που κινούνταν πεζός και ασκώντας σωματική βία, με τα άκρα τους και έναν λοστό, του αφαίρεσαν το πορτοφόλι του, που περιείχε 300 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Λίγη ώρα αργότερα, στην Κατοχή, οι δράστες, με την ίδια μεθοδολογία λήστεψαν έναν 16χρονο αλλοδαπό, που κινούνταν πεζός και του αφαίρεσαν, 23 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Στο πλαίσιο αναζητήσεων είχε εντοπιστεί την ίδια ημέρα, στο Αιτωλικό, άμεσα από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, το όχημα των δραστών και κατασχέθηκε.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου