ΗΛΕΙΑ : Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες για την ληστεία και τον βιασμό! Την βίασαν από δύο φορές ο καθένας


Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια 66χρονη γυναίκα το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, από δύο άντρες που εισέβαλαν με σκοπό να τη ληστέψουν, αλλά τελικά την βίασαν δύο φορές ο καθένας…

 

 

 

 

 

Οι άγνωστοι δράστες που φαίνεται πως δεν προβληματίστηκαν με την απαγόρευση κυκλοφορίας, έφτασαν στο κατώφλι της γυναίκας στην πόλη που μένει και εισέβαλαν στο σπίτι φορώντας κουκούλες και γάντια, για να την ληστέψουν. Όμως οι προθέσεις τους γρήγορα άλλαξαν και αφού ακινητοποίησαν την γυναίκα την βίασε ο ένας δράστης. Στη συνέχεια έψαξαν για πολύτιμα αντικείμενα και χρήματα. Βρήκαν το πορτοφόλι της με το ποσό των 200 ευρώ και λίγα κοσμήματα μικρής αξίας.
Τα παραπάνω φαίνεται πως δεν αρκούσαν στους δύο δράστες που βρήκαν και την κάρτα ανάληψης χρημάτων της γυναίκας και σκέφτηκαν να πάνε σε ΑΤΜ για να “τραβήξουν” ότι χρήματα μποορούσαν.
Αφού την πίεσαν να τους δώσει το pin, - απειλώντας πως θα βάλουν φωτιά να την κάψουν ανοίγοντας μια φιάλη υγραερίου - ο ένας δράστης πήρε την κάρτα και πήγε στην τράπεζα και ο δεύτερος έμεινε πίσω.
Στο διάστημα αυτό ο δεύτερος βίασε και αυτός τη γυναίκα, ενώ ο πρώτος επιστρέφοντας από την τράπεζα, με άδεια χέρια, αφού ο λογαριασμός της 66χρονης δεν είχε χρήματα, την ξαναβίασε
Στη συνέχεια οι δράστες άφησαν τη γυναίκα, πήραν και το κινητό της τηλέφωνο μαζί και τράπηκαν σε φυγή… Οι Αρχές διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών στην ευρύτερη περιοχή, ενώ η γυναίκα εξετάστηκε από την Ιατροδικαστή Πατρών.
Επικεφαλής των ερευνών τέθηκαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτ. Ελλάδας Ταξίαρχος Απόστολος Μαρτζάκλης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Παναγιώτης Μάνδαλος και ο διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου Μπάμπης Πατσούρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου