Αθηνά Ωνάση: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Οι δύσκολες στιγμές και η μεγάλη μάχη!…

Είναι γνωστό πως η Αθηνά Ωνάση στο πρόσφατο παρελθόν πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές, ειδικά μετά τον χωρισμό της από τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο!

Στο πλαίσιο του χωρισμού αυτού πέρασε και βαριά κατάθλιψη με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί εκτάκτως σε νοσοκομείο του Βελγίου!
Όπως αναφέρει δημοσίευμα βραζιλιάνικης ιστοσελίδας, η εισαγωγή της «χρυσής» κληρονόμου στο νοσοκομείο ήταν αποτέλεσμα της έντονης ψυχολογικής πίεσης που δέχθηκε, λόγω του γάμου του πρώην συζύγου της με τη δημοσιογράφο και του κατακλυσμού φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πρώτη την επίσκεψη στην Παναγία, στο «Βατικανό» της Πορτογαλίας.

Η Ωνάση επίσης πληροφορήθηκε τη «δηλητηριώδη» ανάρτηση της νέας πλέον συζύγου του Αλβάρο «Ευλογημένοι και προστατευμένοι», εννοώντας φυσικά από τη «χρυσή» κληρονόμο.

Πολλοί είναι αυτοί που συνδυάζουν τη συμπεριφορά της Αθηνάς με εκείνη της μητέρας της, Χριστίνας Ωνάση, μετά το διαζύγιο της από τον Τιερί Ρρυσέλ. Υπάρχουν όμως δύο βασικές διαφορές: Η Αθηνά σε αντίθεση με τη Χριστίνα δεν πάσχει από βουλιμία και κατά, δεύτερον, η Αθηνά ακολουθεί υγιεινή διατροφή και δεν συμπαθεί καθόλου το αλκοόλ, σε αντίθεση με τη μητέρα της. Βέβαια και σύμφωνα πάντα με τα διεθνή δημοσιεύματα, οι αϋπνίες ταλαιπωρούν την Αθηνά, όπως συνέβαινε και με τη μητέρα της.


Η Αθηνά Ωνάση λοιπόν εισήχθη σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταστησε ιδιωτικό θεραπευτήριο του Βελγίου με έντονα ψυχοσωματικά συμπτώματα.
Αμέσως έγιναν εξετάσεις και οι γιατροί της σύστησαν να ξεκουραστεί, να χαλαρώσει και να σταματήσει να διαβάζει δημοσιεύματα στο διαδίκτυο και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον πρώην σύζυγο της. Κάτι που ούτως ή άλλως προσπαθούσε να εφαρμόσει η Ωνάση μετά από σχετικές συμβουλές ψυχοθεραπευτή, έχοντας απαγορεύσει στα ελάχιστα πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό περιβάλλον της να αναφέρουν έστω και τα ονόματα του Αλβάρο και της νέας συζύγου του, Ντενίζ Σεβέρο. Πάντως, ένας ακόμη λόγος της κατάθλιψης που βιώνει η Αθηνά Ωνάση είναι και η κόρη του Αλβάρο, Βίβιαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου