ΠΑΤΡΑ : Δεν περνάει κανείς από τα διόδια – “Στοπ” σε επιβάτες λεωφορείου στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου

Επί ποδός η αστυνομία με μπλόκα ενόψει Μεγάλης Εβδομάδας και Πάσχα. Πρόστιμα βεβαιώθηκαν σε 20 επιβάτες λεωφορείου που πήγαινε Αλβανία σε μπλόκο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, οι οποίοι δεν είχαν βεβαιώσεις.

Θέσεις “μάχης” για παραβάτες εξοδούχους έχει λάβει η ΕΛ.ΑΣ σε όλα τα σημεία εισόδου – εξόδου της Πάτρας, σε Πατρών – Πύργου και Πατρών – Αθηνών, στα διόδια αλλά και στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.
Βρισκόμαστε πλέον πολύ κοντά στη Μεγάλη Εβδομάδα αλλά και στο Σαββατοκύριακο που προηγείται των αργιών του Πάσχα.
Τα μέτρα όπως είπε την Πέμπτη (09.04.2020) ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς είναι αυστηρά, τονίζοντας ότι το πρόστιμο διπλασιάζεται και φτάνει στα 300 ευρώ.
Ο κ. Χαρδαλιάς επισήμανε πως ο Απρίλιος είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος μήνας για τη μάχη για την αναχαίτιση του κορονοϊού και πως η ανάγκη να προστατεύσουμε την ύπαιθρο και τα χωριά και τα νησιά μας μας επιβάλλει να προχωρήσουμε σε νέες αποφάσεις.



Στο μεταξύ στην Πάτρα, την Πέμπτη (09.10.2020) τα πρόστιμα έφτασαν τα 71, ενώ πρόστιμα βεβαιώθηκαν επίσης σε 20 άτομα λεωφορείου που πήγαινε Αλβανία σε μπλόκο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, οι οποίοι δεν είχαν βεβαιώσεις.
πληροφορίες / φωτογραφίες: tempo24.news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου