ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ : Εξιχνιάσθηκαν πέντε κλοπές σε οικίες και αυτοκίνητο στο Μεσολόγγι και στην Άνω Βασιλική


Εξιχνιάσθηκαν, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας          πέντε κλοπές, που διαπράχθηκαν στο Μεσολόγγι κλαι στην Άνω Βασιλική.
 Ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία τεσσάρων ημεδαπών δραστών, ηλικίας 54,26,17 και 26 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για διάπραξη κλοπών.

 


Οι κλοπές διαπράχθηκαν ως εξής:

  • Στις 4-1-2020 το απόγευμα και το βράδυ, στο Μεσολόγγι, ο 26χρονος διέρρηξε μια οικία ημεδαπών χωρίς να αφαιρέσει κάτι, ενώ στις 4-1-2020 διέρρηξε διαμέρισμα ημεδαπού και αφαίρεσε κοσμήματα και ρολόγια συνολικής αξίας 1.200 ευρώ,
  • Στις 25-9-2019 στο Μεσολόγγι, ο 17χρονος, αφαίρεσε από σταθμευμένο αυτοκίνητο ένα ηχοσύστημα και δέκα ευρώ,
  • Στις 19-9-2018, στην Άνω Βασιλική Αιτωλοακαρνανίας, ο έτερος 26χρονος αφαίρεσε από σταθμευμένο αυτοκίνητο μια τσάντα που περιείχε σαράντα ευρώ, δύο τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα
  • Στις 26-3-2015, στο Μεσολόγγι, ο 54χρονος αφαίρεσε από πελάδα δίχτυα ψαρέματος,, τρεις μπαταρίες δικύκλου και αυτοκινήτου, ενδύματα και υποδήματα ψαρέματος.
 Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος των δραστών θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.


Εξιχνιάσθηκε  και ληστεία σε περίπτερο στην Ακράτα
  
Εξιχνιάσθηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, υπόθεση ληστείας σε περίπτερο, που είχε διεπράχθη σε περίπτερο στην Ακράτα το έτος 2016.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ληστεία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών ηλικίας 27 και 25 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν διαπραχθεί.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες στις 20-4-2016 αργά το βράδυ, στην Ακράτα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες και φέροντας όπλο και ένα ξύλινο μπαστούνι, απείλησαν υπάλληλο του περιπτέρου και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δραστών έχει υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαβρύτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου