ΠΑΤΡΑ / DUR : Νέες αφίξεις στης συλλογή Spring/Summer 2020 της DUR με ειδικές προσφορές έως και 30%


Το e-shop της DUR υποδέχεται την άνοιξη και το καλοκαίρι με τη νέα κολεξιόν Spring/Summer 2020 με ενδύματα που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους, τα οποία το ανδρικό κοινό έχει την ευκαιρία να τα αποκτήσει με ειδική προσφορά έως και 30%.
Ειδικότερα, τα αγαπημένα ενδύματα με την υπογραφή της DUR, τα οποία μπορείτε να εξερευνήσετε με ασφάλεια από την άνεση του σπιτιού σας, διατίθενται στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, έχοντας εμπλουτιστεί με τις πρώτες, νέες «αφίξεις» από την κολεξιόν Spring/Summer 2020. Tα πουκάμισα με έντονα χρώματα και patterns που χαρίζουν άνεση και στιλ, αλλά και τα χαρακτηριστικά polo shirts της DUR σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων είναι διαθέσιμα σε προνομιακές τιμές, με στόχο να ανεβάσουν τη διάθεση των φίλων του brand δίνοντας το θετικό μήνυμα της συνέχειας και της προσαρμογής στα νέα δεδομένα. 

Επιπλέον, μένοντας σπίτι, όσοι επιλέξουν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους από το e-shop της  DUR θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την extra 10% έκπτωση με τον κωδικό ΗΟΜΕ10 καθώς και από τα δωρεάν μεταφορικά.
Το τμήμα εξυπηρέτησης της DUR έχει ήδη οργανωθεί για να προσφέρει εξίσου υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης ακόμα και εξ αποστάσεως, τηλεφωνικά ή μέσω email.

Λίγα λόγια για τη DUR

Η ΔΟΥΡΟΣ Α.Ε. είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία ανδρικής ένδυσης, με δυναμική παρουσία στην αγορά που ξεπερνά τον μισό αιώνα. Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας DUR είναι ο άνδρας που θέλει να ξεχωρίζει μέσα από ένα casual και παράλληλα επιμελημένο ντύσιμο, με στόχο τη διατήρηση της μακρόχρονης σχέσης πιστότητας που η DUR έχει χτίσει μαζί του, απαντώντας πάντα στην επιθυμία να συνδυάζει στο ντύσιμό του το επώνυμο brand, το design και την ποιότητα, στην πιο συμφέρουσα τιμή. Η DUR δημιουργεί ανδρική μόδα, συνώνυμη του σύγχρονου τρόπου ζωής έχοντας ως γνώμονα την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής. Με έμφαση στα πουκάμισα και τα πόλο μπλουζάκια, τα ρούχα DUR διακρίνονται για τις κομψές, λιτές και άνετες γραμμές τους, ισορροπώντας ιδανικά ανάμεσα στη γοητεία του μοντέρνου και τη διαχρονικότητα του κλασσικού, υπογραμμίζοντας τη μοναδικότητα κάθε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου