ΠΑΤΡΑ: Σήμερα 1000 άδειες καρέκλες στην Πλατεία Γεωργίου

Τον πρωτότυτο τρόπο διαμαρτυρίας, που βρήκαν καταστηματάρχες εστίασης στη Γερμανία υιοθετούν στην Πάτρα και σε πολλές ακόμη πόλεις επαγγελματίες.
Οι Γερμανοί επαγγελματίες, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το οικονομικό πλήγμα που υφίστανται λόγω καραντίνας και να ζητήσουν ενίσχυση από το κράτος, τοποθέτησαν άδειες καρέκλες σε κεντρικές πλατείες στέλνοντας το μήνυμα στην Πολιτεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότεροι από 30 σύλλογοι εστίασης της χώρας, προγραμματίζουν παρόμοια διαμαρτυρία σε κεντρικά σημεία των πόλεων, με άδειες καρέκλες, μια συμβολή διαμαρτυρία ως μέρος της πανευρωπαϊκής που κάνει ο κλάδος της εστίασης και του τουρισμού (empty chairs - άδειες καρέκλες). Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η εκδήλωση - συμβολική διαμαρτυρία προγραμματίζεται για την Τετάρτη 6 Μαΐου στις 8 το βράδυ, ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα.


ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΑ
Ο ΣΚΕΑΝΑ ήδη αποφάφισε τη συμμετοχή του ανακοινώνοντας:
Η εστίαση διαμαρτύρεται συμβολικά την Τετάρτη 06/05/2020 στις 20:00 ,ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα με μια πρωτότυπη εκδήλωση -διαμαρτυρία ως μέρος της πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας των ανθρώπων της εστίασης κ του τουρισμού EMPTY CHAIRS -ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ
Περισσότεροι από 30 σύλλογοι εστίασης από όλη την Ελλάδα ,καλούν όλους τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στην εστίαση και τον τουρισμό να ζητήσουν το αυτονόητο :
Λύσεις για την επιβίωση του κλάδου.


ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Οι πατρινοί επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης στοχεύουν να τοποθετήσουν στην πλατεία Γεωργίου περισσότερες από 1.000 καρέκλες , προκειμένου στις 8 το βράδυ να είναι έτοιμοι για να μετάσχουν στην πανελλαδική κινητοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου