ΑΘΗΝΑ : Καρτέρι είχε στήσει η γυναίκα με το βιτριόλι - Περίμενε την 34χρονη έξω απο τον χώρο εργασίας της

Ασθενοφόρο του ΕΣΥΗ 34χρονη νοσηλεύεται σε ΜΕΘ μετά την επίθεση. Στα σκαλοπάτια του κτιρίου όπου εργάζεται την περίμενε η γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι. Πώς έγινε το περιστατικό.

Κίνδυνος για την ζωή της δεν φαίνεται να υπάρχει, ωστόσο κινδυνεύει σοβαρά να χάσει την όραση από το ένα της μάτι και έχει υποστεί πολύ σοβαρά και εκτεταμένα εγκαύματα στο πρόσωπο, το κεφάλι και το υπόλοιπο σώμα.
Το περιστατικό συνέβη στις 9 το πρωί στην είσοδο του κτιρίου. Η δράστιδα είχε στήσει καρτέρι στα σκαλιά που συνδέουν το ισόγειο με το υπόγειο του κτιρίου και όπως όλα δείχνουν ανέμενε το θύμα της να πάει στη δουλειά της για την επιτεθεί. Μόλις η κοπέλα εμφανίστηκε και κινήθηκε προς το ασανσέρ, τότε η άλλη γυναίκα που πετάχτηκε μπροστά της, της πέταξε το οξύ στο πρόσωπο και τράπηκε σε φυγή. Η κοπέλα σε κατάσταση σοκ και σφαδάζοντας από τους πόνους βγήκε στον δρόμο καλώντας σε βοήθεια και μπήκε σε διπλανό φαρμακείο όπου τις παρασχέθηκαν κάποιες πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια την πήραν συνάδελφοί της και την μετέφεραν εσπευσμένα με αυτοκίνητο στο νοσοκομείο. Στην Καλλιθέα, φαίνεται πως είπε στην φαρμακοποιό, πως η γυναίκα που της επιτέθηκε, φορούσε χειρουργική μάσκα, δίχως όμως να ειπωθεί κάτι άλλο.Οι περίοικοι κάλεσαν την Αστυνομία και πλέον η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών διενεργεί έρευνα για να διαπιστωθούν τα κίνητρα της επίθεσης και βεβαίως η ταυτότητα της γυναίκας που είναι υπεύθυνη για αυτή την φρικτή ενέργεια.Σύμφωνα με πληροφορίες στην είσοδο δεν υπάρχει κάμερα, ωστόσο υπάρχουν κάμερες από άλλα σημεία που μπορούν να δείξουν την γυναίκα όταν έφτανε και όταν έφυγε, μετά την επίθεσή της, σε μία προσπάθεια οι Αρχές να φτάσουν στα ίχνη της.Στην παρούσα φάση, δεν έχει καταστεί δυνατό ακόμα να μπορέσουν οι αστυνομικοί να μιλήσουν με το θύμα, μήπως αναγνώρισε την συγκεκριμένη γυναίκα και θα μιλήσουν και με τους οικείους της, μήπως γνωρίζουν κάτι που θα μπορούσε να δώσει κατεύθυνση στις έρευνές τους.Τα κίνητρα μέχρι τότε παραμένουν άγνωστα αλλά η μεθοδολογία δείχνει μίσος για το θύμα και συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις τα κίνητρα είναι προσωπικά. Βεβαίως, περισσότερο φως αναμένεται να πέσει στην υπόθεση, τις επόμενες ώρες και ανάλογα με τα δεδομένα που θα έχουν οι Αρχές από τις καταθέσεις που θα πάρουν και από την ανάλυση τυχόν ευρημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου