ΑΘΗΝΑ : Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Τι είπε η 34χρονη στους αστυνομικούς

Στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην γυναίκα που πέταξε βιτριόλι το πρωί της Τετάρτης στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα, αναζητούν οι αρχές. 

 

 

 

Η 34χρονη γυναίκα που νοσηλεύεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αλλά και με εγκαύματα στο πρόσωπο και το θώρακα μίλησε για λίγο στις αρχές και περιέγραψε την επίθεση.  Όπως είπε, η δράστης την αιφνιδίασε, καθώς πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της, καθώς εκείνη πήγαινε προς το ασανσέρ με προορισμό τα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρίας όπου εργάζεται.

Η μυστηριώδης γυναίκα, ντυμένη στα μαύρα και με μάσκα στο πρόσωπο, όπως είπε η 34χρονη, παραφύλαγε στα σκαλιά του κτιρίου.
Ερωτηθείς εάν γνώριζε τη δράστιδα, η απάντηση ήταν αρνητική ενώ στην ερώτηση εάν μπορεί να σκεφτεί κάποιον ή κάποια που θα μπορούσε να ήθελε να της κάνει κακό απάντησε ότι δεν μπορεί να σκεφτεί κάποιον ή κάποια.
«Δεν μπορώ να φανταστώ ποιο άτομο θα ήθελε να μου κάνει κακό. Αυτό που θυμάμαι είναι μια γυναίκα με μαύρα ρούχα να εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά μου, την ώρα που περίμενα το ασανσέρ στο κτίριο όπου εργάζομαι και να μου πετά ένα καυστικό υγρό» είπε η 34χρονη γυναίκα σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας.
Οι έρευνες των αρχών στρέφονται πάντως γύρω από προσωπικό περιβάλλον της 34χρονης, ενώ έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν άτομα από το στενό της περιβάλλον. Επίσης, ερευνούν τις κάμερες ασφαλείας από τα γύρω μαγαζιά και τις εταιρείες προκειμένου να βρουν κάποιο στοιχείο για την μυστηριώδη γυναίκα.
Οι αρχές δεν αποκλείουν ακόμα και να παρακολουθούσε για μέρες την 34χρονη κοπέλα αφού γνώριζε τι ώρα πήγαινε καθημερινά στο γραφείο της.

Συγκλονισμένος ο πατέρας της

«Το παιδί δεν είχε προβλήματα, μιλούσαμε κάθε μέρα», δήλωσε ο πατέρας της 34χρονης στον Alpha και πρόσθεσε: «Άμα είχε κάτι, θα μου το έλεγε. Ήταν μια χαρά το κορίτσι. Δεν ξέρω τι συνέβη. Δεν έχει δεχθεί κάποιο απειλητικό μήνυμα».

Η πορεία της υγείας της 

Την ίδια ώρα, η κατάσταση της υγείας της 34χρονης παραμένει σοβαρή αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της.
«Η κατάστασή της δυστυχώς είναι όπως την παραλάβαμε χθες», σύμφωνα με τον Πάρι Μπουλέ, γιατρό που την παρακολουθεί στο Metropolitan όπου νοσηλεύεται, ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1., εξηγώντας ότι, «το 20% του σώματός της έχει δεχθεί φρικτό χημικό έγκαυμα». Ο γιατρός είπε ότι η άτυχη γυναίκα πέρασε φριχτούς πόνους και σημείωσε ότι, οι γιατροί παλεύουν να σώσουν το αριστερό της μάτι και το πτερύγιο του αριστερού αυτιού της. Εξήγησε ότι σήμερα θα γίνουν χειρουργεία για να αντιμετωπιστούν τα οιδήματα και περιγράφοντας τη στιγμή που έφτασε στο νοσοκομείο, είπε ότι μπήκε μέσα περπατώντας και ουρλιάζοντας από τους απερίγραπτους πόνους.
«Δεν μπορούσε καν να αρθρώσει λέξη από τους πόνους», είπε ο γιατρός και η απάντηση που πήρε και πάλι μέσα σε ουρλιαχτά, όταν τη ρώτησε τι έγινε, ήταν «μια γυναίκα με μαύρα μου πέταξε…».
Όπως εξήγησε ο γιατρός, δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της, αλλά ο αγώνας αρχίζει γι' αυτήν τη γυναίκα στη φάση της αποκατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου