ΑΘΗΝΑ : Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη «έδειξε» την κατεύθυνση για τις έρευνες για την γυναίκα με τα μαύρα


Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη «έδειξε» την κατεύθυνση για τις έρευνες για την γυναίκα με τα μαύρα

Ο λόγος της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα την Τετάρτη, στην Καλλιθέα, φαίνεται ότι είναι συνδυασμός της προσωπικής και επαγγελματικής της ζωής.
Ο συνήγορός της κ. Λύτρας, μίλησε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Μάζί σου» και ανέφερε ότι η 34χρονη που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του αποκάλυψε ότι η μαυροφορεμένη γυναίκα ήταν κρυμμένη στο υπόγειο της εταιρείας και πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της, της πέταξε το βιτριόλι και εξαφανίστηκε.


Όπως τόνισε η 34χρονη, η γυναίκα με τα μαύρα φάνηκε να κινήθηκε σαν να ήξερε το χώρο. Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια και τα βίντεο από τα παρακείμενα καταστήματα για να εντοπίσουν την γυναίκα που έκανε την επίθεση.
Τα στοιχεία αυτή την ώρα παραμένουν λιγοστά. Εξάλλου, στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει οι σχέσεις της 34χρονης στο παρελθόν καθώς, σύμφωνα με το Star είχε μεταβεί σε αστυνομικά τμήματα τα τελευταία 5 χρόνια μετά από επεισόδια με πρώην συντρόφους της.
 Ανάστατη η τοπική κοινωνία της Αμφιλοχίας

Στο Λουτρό Αμφιλοχίας, απ' όπου κατάγεται η 34χρονη η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη. Συγγενείς, φίλοι και γείτονες έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για την 34χρονη. Μια γυναίκα, που όπως λένε στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ, δεν έδινε δικαιώματα με τη συμπεριφορά της ποτέ. Μιλούν για ένα χρυσό κορίτσι, γεμάτο κέφι και ζωντάνια. Ένα παιδί που σπούδασε και πήρε τη ζωή στα χέρια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου