ΑΘΗΝΑ : Δικηγόρος 34χρονης: Έχει υποστεί σοκ, έχει κλειστεί στον εαυτό της

Δικηγόρος 34χρονης: Έχει υποστεί σοκ, έχει κλειστεί στον εαυτό της | in.grΟ κ. Λύτρας σημείωσε ότι ο ίδιος δεν έχει την εικόνα που παρουσιάζεται από τα μέσα ενημέρωσης, ότι οι αστυνομικοί είναι κοντά στο πρόσωπο που έριξε το βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη


Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο δικηγόρος της 34χρονης, Απόστολος Λύτρας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, τονίζοντας ότι η άτυχη κοπέλα δεν έχει ακόμα εικόνα της κατάστασής της.


Ο κ. Λύτρας σημείωσε ότι ο ίδιος δεν έχει την εικόνα που παρουσιάζεται από τα μέσα ενημέρωσης, ότι οι αστυνομικοί είναι κοντά στο πρόσωπο που έριξε το βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη.

«Φαντάζομαι ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει συγκεντρώσει τα στοιχεία από τις καταθέσεις και θα έχει ελέγξει όλα τα σενάρια» πρόσθεσε ο δικηγόρος της 34χρονης.
«Η Ιωάννα δεν θυμάται λεπτομέρειες» τόνισε ο κ. Λύτρας, υπογραμμίζοντας ότι αν γνώριζε το πρόσωπο της γυναίκας που της έριξε το καυστικό υγρό θα το ήξερε.
Για την κατάσταση της υγείας της 34χρονης, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο, ο κ. Λύτρας σημείωσε ότι η Ιωάννα δεν έχει εικόνα της κατάστασής της, καθώς απαγορεύεται από τους γιατρούς να της επιτραπεί να δει το πρόσωπό της.
Όπως τόνισε ο δικηγόρος της, έχει 93% εγκαύματα στο πρόσωπο, ενώ χθες έκανε ένα ακόμα χειρουργείο -αυτή τη φορά για τα εγκαύματα που έχει στο χέρι.
Ο ίδιος ανέφερε ότι της έχει μεταφέρει τα μηνύματα του κόσμου που έχει συγκλονιστεί με την υπόθεση και στέκεται στο πλευρό της, συμπληρώνοντας πως η Ιωάννα ρωτάει αν έχει συλληφθεί η δράστιδα.
«Έχει υποστεί μεγάλο σοκ, όπως είναι λογικό, και έχει κλειστεί στον εαυτό της» πρόσθεσε, συμπληρώνοντας ότι η επικοινωνία μαζί της είναι δύσκολη.
Τέλος, ο κ. Λύτρας πρόσθεσε ότι η οικογένεια της 34χρονης είναι σοκαρισμένη, μη μπορώντας ακόμα να απαντήσει στο ερώτημα «γιατί να συμβεί αυτό στο παιδί τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου