ΠΑΤΡΑ : Καταργούν τελείως το Σιδηρόδρομο στο Νομό Αχαΐας


ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση, τον ΟΣΕ και την ΤΡΕΝΟΣΕ που έσπευσαν, άρον-άρον, να αδράξουν την ευκαιρία του εγκλεισμού λόγω της πανδημίας και σταμάτησαν τα δρομολόγια του προαστιακού μέχρι το Ρίο καταργώντας έτσι ένα δρομολόγιο πρότυπο, που εξυπηρετούσε χιλιάδες επιβάτες καθημερινά, καθιστώντας το στην ουσία ανενεργό, γιατί μέχρι την Αγυιά εξυπηρετεί ελάχιστους επιβάτες.
Σε συνδυασμό με το κόψιμο των δρομολογίων και Πάτρα – Κάτω Α:χαία στην ουσία καταργούν τελείως το Σιδηρόδρομο στο Νομό Αχαΐας με ότι αυτό σημαίνει για τους εργαζόμενους στον ΟΣΕ και στην ΤΡΕΝΟΣΕ αλλά και για το επιβατικό κοινό της Πάτρας που εξυπηρετείται από το τρένο και το στήριξε όλα αυτά τα χρόνια.
ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΡΙΟ.
ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΗΣ ΠΑΤΡΑ-Κ. ΑΧΑΙΑ
Όχι με τον τρόπο που λειτούργησε το προηγούμενο διάστημα με 5 δρομολόγια, αλλά με δρομολόγια όλη την ημέρα που θα εξυπηρετούν και τις βάρδιες των εργαζομένων στη ΒΙΠΕ με σύνδεση της, από τα Τσουκαλέικα κατά το πρότυπο Καστελλόκαμπος – Πανεπιστήμιο –Νοσοκομείο.
Οι σιδηροδρομικοί μαζί με το λαό της Πάτρας διεκδικούν σιδηρόδρομο που θα εξυπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες και τρένο σύγχρονο στην Πόλη μας έτσι όπως ομόφωνα η Πάτρα έχει αποφασίσει.
Καλούμε την Ομοσπονδία και τα σιδηροδρομικά σωματεία να πάρουν θέση γιατί αφορά όλους τους σιδηροδρομικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου