ΠΑΤΡΑ : Το πούλμαν της Παναχαϊκής * Το σχέδιο που επικράτησε


Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της επιλογής του σχεδίου για το νέο πούλμαν της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, μέσω ψηφοφορίας του κοινού!
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:
"Έπειτα από τεράστια και συγκινητική συμμετοχή εκατοντάδων φιλάθλων  από κάθε γωνιά της Ελλάδας ακόμα και του εξωτερικού ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (27/5) η ψηφοφορία για την ανάδειξη του σχεδίου που θα κοσμεί το νέο λεωφορείο της ομάδας μας!


Το σχέδιο με τον κωδικό αριθμό 13 του Διονύση Αθανασάτου συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους στο e-mail της ΠΑΕ ενώ ενδεικτικό της τεράστιας απήχησης που είχε ήταν και οι πολλές αντιδράσεις που είχε η συγκεκριμένη φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας μας στο Facebook. Το σχέδιο 13 θα ντύσει το νέο πούλμαν με μία μικρή διαφοροποίηση ως προς το χρώμα (έντονο μαύρο στα τζάμια) όπως μπορείτε να διακρίνετε.
Πρωταρχικός στόχος και βασική αρχή της διοίκησης είναι η διαφάνεια σε οποιαδήποτε δραστηριότητα αφορά την ΠΑΕ κάτι που έγινε και στη συγκεκριμένη περίπτωση με τη ψηφοφορία για τη σχεδίαση του λεωφορείου. Η συμμετοχή των φιλάθλων μας σε αυτή τη δράση μας γεμίζει με μεγαλύτερη ευθύνη και παράλληλα μας δίνει ώθηση έτσι ώστε στο μέλλον να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες ενέργειες με πρωταγωνιστή τον μεγαλύτερο επενδυτή αυτής της νέας προσπάθειας που είναι ο κόσμος μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου