ΠΑΤΡΑ : «Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ αποφεύγει τη δια ζώσης σύγκληση του ΔΣ»

Καταγγελία του σπιράλ και επιστολή Χαράλαμπου Στανίτσα

Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλε ο Χαράλαμπος Στανίτσας -δημοτικός σύμβουλος του σπιράλ και μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΠ- προς τον Πρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης και τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου. Η καταγγελία του αφορά τον τρόπο συνεδρίασης του οργάνου και τις διαδικασίες μέσω των οποίων καλούνται τα μέλη του να αποφασίσουν. Γράφει στην επιστολή του ο κ. Στανίτσας: "Μετά από τρεις μήνες πανδημίας και των συνεπακόλουθων συνεπειών, θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΠ να μην μπορεί να συνεδριάζει είτε μέσω τηλεδιάσκεψης, είτε όπως έγινε μια φορά στο χώρο του κυλικείου με τις προβλεπόμενες αποστάσεις και τα μέτρα ασφαλείας. 

Με πρόσχημα τον κορωνοϊό ο Πρόεδρος του ΔΣ αποφεύγει την δια ζώσης σύγκληση του οργάνου και κυρίως αποφεύγει να βρεθεί ενώπιον των 11 αισχρώς εμπαιχθέντων εργαζομένων-ομήρων. Δεν είχε καν το θάρρος και την πολιτική ευπρέπεια να συμπεριλάβει το θέμα τους στην ημερήσια διάταξη και παρά την ρητή διαβεβαίωση της γραμματέως του, τελικά έθεσε το θέμα προ ημερήσιας διάταξης.
Ως εκ τούτου καταγγέλλω τον Πρόεδρο κ.Παπανικήτα για εμπαιγμό των εργαζομένων και για αδιαφορία στην συνεχιζόμενη ηθική και οικονομική τους καταρράκωση.
Δεν εγκρίνω να έρθει το θέμα προ ημερήσιας διάταξης, ζητώ την απόσυρσή του και προτείνω να έρθει κανονικά στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ που θα πρέπει να είναι δια ζώσης  για να μπορούν ελεύθερα οι εργαζόμενοι να λάβουν τον λόγο και να εκθέσουν τις απόψεις τους".
Και συμπληρώνει στο υστερόγραφο της επιστολής του ο κ. Στανίτσας: "Για τελευταία φορά ψηφίζω τα θέματα της λεγομένης τάχα συνεδρίασης του ΔΣ.Σε επανάληψη σύγκλησης - εξευτελισμού του οργάνου δεν θα συμμετάσχω".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου