ΤΡΙΠΟΛΗ / Επιμελητήριο Αρκαδίας: 'Επιμένουμε Ελληνικά, Προτιμούμε Αρκαδικά προϊόντα & Υπηρεσίες.

Προωθητικό Υλικό σε επιχειρήσεις της Αρκαδίας
 Με σύνθημα «Επιμένουμε Ελληνικά, Προτιμούμε Αρκαδικά Προϊόντα και Υπηρεσίες» το Επιμελητήριο Αρκαδίας συνεχίζει την καμπάνια για την στήριξη των αρκαδικών επιχειρήσεων και προϊόντων με την προώθηση αφισών σε όλη την Αρκαδία.
 Πρόκειται για μία προσπάθεια τόνωσης της τοπικής αγοράς, λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού που στόχο έχει την στήριξη και την ανόρθωση των καταστημάτων και των επιχειρήσεων της Αρκαδίας όπου προσκαλούνται οι καταναλωτές να στηρίξουν τα τοπικά προϊόντα και επιχειρήσεις.


Υπενθυμίζεται ότι όποιος επιθυμεί μπορεί να αναρτήσει το μπάνερ – λογότυπο, που είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr  (σημαντική ανακοίνωση) στην ιστοσελίδα του ή  το προσωπικό blog τους και να το κοινοποιηθεί στα social media.
Η καμπάνια περιλαμβάνει:
  • Μπάνερ που παίζουν στις ιστοσελίδες της Αρκαδίας και στις ιστοσελίδες Περιφερειακών Καναλιών της Πελοποννήσου
  • Αφίσες για να αναρτηθούν στα καταστήματα – επιχειρήσεις, υπηρεσίες της Αρκαδίας.
Επιπλέον για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των επιχειρήσεων της  Αρκαδίας, το Επιμελητήριο έχει προμηθεύσει αφίσες σε όλη την Αρκαδία μέσω των Δήμων και των Εμπορικών Συλλόγων. Σημειώνεται ότι αφίσες έχουν αναρτηθεί και στα γραφεία των ΚΤΕΛ Αρκαδίας και στα λεωφορεία.
Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας παρακαλεί όποιες επιχειρήσεις δεν έχουν προμηθευθεί την αφίσα να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα 2710 227141-2 προκειμένου να προμηθευτούν την αφίσα.
Μήνυμα Προέδρου κ. Γιάννη Τρουπή και Διοίκησης Επιμελητηρίου Αρκαδίας
«Σε μια περίοδο που όλοι δυσκολευόμαστε, πρέπει να αντιληφθούμε πως είναι άκρως απαραίτητο να αρχίσουμε να αναπτύσσουμε εθνική συνείδηση και τοπική καταναλωτική συμπεριφορά. Στην κορυφή των προτιμήσεων μας θα πρέπει να είναι τα τοπικά μας προϊόντα. Τα Αρκαδικά προϊόντα υπάρχουν σε καταστήματα τροφίμων σε όλη την Ελλάδα. Αναζητήστε τα ερευνώντας, σχετικές πληροφορίες στην συσκευασία τους.
Η επιλογή των Αρκάδων πρέπει να είναι μονόδρομος. Τα οφέλη για την Αρκαδική οικονομία είναι πολλά. Στηρίζουμε τον τόπο μας.
Οι καιροί είναι δύσκολοι. Όλοι μαζί, μπορούμε να θέτουμε υψηλότερους στόχους και να τους πετυχαίνουμε. Η στήριξη στην Αρκαδική παραγωγή πρέπει να είναι το βασικό κίνητρο μας ως καταναλωτές. Το μέλλον μας είναι εδώ. Στην Αρκαδία μας. Καταναλωτές και επιχειρήσεις είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι. Και θα αντιμετωπίσουμε μαζί τις όποιες δυσκολίες».

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ευχαριστούν θερμά τους Δήμους, τους Εμπορικούς Συλλόγους, τα ΚΤΕΛ Αρκαδίας και τα ΜΜΕ για την στήριξή τους σε αυτό το εγχείρημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου