ΑΘΗΝΑ : Διαψεύδει ανασχηματισμό το Μαξίμου

majimoy1-thumb-large-thumb-large-thumb-large-thumb-large-thumb-largeΗ κυβέρνηση διαψεύδει, όπως ήταν αναμενόμενο, τα σενάρια ανασχηματισμού το επόμενο διάστημα, επιβεβαιώνοντας τον άγραφο κανόνα πως οι ανασχηματισμοί, ακόμα και αν σχεδιάζονται, ποτέ δεν προαναγγέλλονται.
Τα σενάρια άλλωστε του ανασχηματισμού διαχρονικά κάνουν πολλούς υπουργούς να «κατεβάζουν μολύβια» υπό τον φόβο της αντικατάστασης.



Το βέβαιο είναι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά από ένα χρόνο διακυβέρνησης έχει πλήρη εικόνα των πλεονεκτημάτων αλλά και των αδυναμιών του κυβερνητικού σχήματος και έχει δείξει ήδη στον έναν χρόνο της πρωθυπουργίας του πως όταν εντοπίζει προβλήματα δεν διστάζει να τα διορθώνει στο χρόνο που κρίνει αυτός πως είναι ο ιδανικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός μιλώντας σε συνεργάτες του ανέφερε σχετικά ότι «η κυβέρνηση λειτουργεί καλά και αποδοτικά» προσθέτοντας τα εξής «Ανασχηματισμός εν μέσω κρίσης δεν γίνεται. Οι υπουργοί έχουν πολλή δουλειά να κάνουν και οφείλουν όλοι να ασχολούνται με το έργο τους κι όχι με σενάρια ανασχηματισμού που λειτουργούν αποπροσανατολιστικά για το έργο της κυβέρνησης».
Κυβερνητικές πηγές σημείωναν επίσης  ότι το «ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού είναι στραμμένο στην αντιμετώπιση της πανδημίας, στην επανεκκίνηση του τουρισμού και συνολικότερα της οικονομικής δραστηριότητας και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων απασχόλησης ώστε να περιοριστεί η απώλεια θέσεων εργασίας. Γι’ αυτό το λόγο έχει συνεχείς συσκέψεις και σε αυτό το έργο θέλει προσηλωμένους τους υπουργούς κι όχι στη σεναριολογία» και υπενθύμιζαν οτι σε όλες τις μετρήσεις η κυβέρνηση έχει υψηλά επίπεδα αποδοχής.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου