ΠΑΤΡΑ : BOOSTHackathon 2020 «Μαραθώνιος Τεχνολογίας & Καινοτομίας για τα Ανοιχτά Δεδομένα»


To Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «Διόφαντος» διοργανώνει στην Πάτρα, από τις 25 Μαΐου έως και 31 Μαΐου 2020, το μαραθώνιο τεχνολογίας και καινοτόμων ιδεών BOOST Hackathon, για την ανάπτυξη προγραμματιστικών εφαρμογών και ιδεών στους τομείς της Ανοικτής Κοινωνικής Καινοτομίας και Ανοικτών Δεδομένων,στο πλαίσιο υλοποίησης του συγχρηματοδοτούμενου από την Ευρωπαϊκή Ένωση έργου OSIRIS στα πλαίσια του Προγράμματος InterregEurope(https://www.interregeurope.eu/osiris/) και της πιλοτικής δράσης “BOOST - Boos tOpen Datausageatthe Regionof Western Greece.
 
Την τρέχουσα εβδομάδαθα διοργανωθεί μια σειρά από Διαδικτυακά Σεμινάρια, Διαδικτυακές εκδηλώσεις (webinars, workshops και challenges), όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν, να γνωρίσουν και μάθουν γιατις τεχνολογίες αξιοποίησης Ανοιχτών Δεδομένων, Ανάπτυξης καινοτόμων Εφαρμογών αλλά και Διαχείρισης Έργου και Καινοτομίας, ώστε να είναι έτοιμοι να υλοποιήσουν τις δικές τους επιχειρηματικές ιδέες.
Στο BOOST Hackathon μπορούν να συμμετέχουν φοιτητές, μηχανικοί, ερευνητές, προγραμματιστές, startuppers καθώς και οποιοσδήποτε θέλει να αποκτήσει νέες γνώσεις αλλά και να συμμετάσχει στην δημιουργία καινοτόμων εφαρμογών και υπηρεσιών.
Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί με κεντρικό σημείο αναφοράς το συν-δημιουργικό χώρο καινοτομίας και ανάπτυξης καινοτόμων ιδεώνPOS4Work Co-WorkingSpace (Γούναρη 69, Πάτρα), αλλά και κυρίως μέσω τηςδιαδικτυακής online συμμετοχής και παρακολούθησης.
Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει δωροεπιταγή200€ και οι συμμετέχοντες θα υποστηριχθούν να αξιοποιήσουν επιχειρηματικά τις τεχνολογικές τους εφαρμογές, να περιγράψουν τηνΕπιχειρηματική τους Ιδέα, να την μετασχηματίσουν σε πλήρες BusinessPlan και να διεκδικήσουν αρχική χρηματοδότηση για την start-up επιχείρησή τους.
Η συμμετοχή στο BOOSTHackathon είναι ελεύθερη και δωρεάν αλλά απαιτείται προεγγραφή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Δηλώσεις συμμετοχής: https://forms.gle/dQ179HZsTP7tmZNg7
Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση μπορείτε να βρείτε και εδώ: https://www.facebook.com/events/190919015678805/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου