Επαναλειτουργούν τα φυσικά καταστήματα της DUR με ειδικές προσφορές και τήρηση όλων των απαραίτητων προστατευτικών μέτρωνΤο σπίτι της ανδρικής μόδας εδώ και έξι δεκαετίες, DUR 1960-2020, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια του κοινού, προχωρά στην επαναλειτουργία των καταστημάτων της από τη Δευτέρα 11 Μαΐου τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα που έχουν θεσπίσει οι αρμόδιοι φορείς και προσφέροντας παράλληλα προνομιακές τιμές στη νέα συλλογή “Spring-Summer 2020”. 

Ειδικότερα, η DUR ανταποκρινόμενη στα νέα δεδομένα προχωρά σε ειδικές προσφορές στα χαρακτηριστικά polo shirts, στα εξαιρετικά πουκάμισα, αλλά και στα άνετα παντελόνια, που κατασκευάζονται με γνώμονα την ποιότητα, αλλά και το διαχρονικό στιλ που αποζητά ο άνδρας. Ταυτόχρονα, σεβόμενη τους φίλους του brand και με στόχο τη διατήρηση της υγείας τους, το προσωπικό της DUR θα φορά μάσκες ενώ αναλόγως με τα τετραγωνικά του καταστήματος θα εισέρχεται και ο αντίστοιχος αριθμός πελατών.
Η DUR ανακαλύπτει συνεχώς νέους τρόπους να βρίσκεται στο πλευρό του καταναλωτή και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του αλλά και στα νέα δεδομένα της αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου