ΠΑΤΡΑ : Μ. Σχοινάς, 11υπουργοί και πολλά κυβερνητικά στελέχη στο 8th Regional Growth Conference


Φθάνουν σιγά - σιγά οι μέρες του 8th Regional Growth Conference στις 2-4 Ιουλίου στην Πάτρα, όπου θα ακούσουμε σπουδαίους ομιλητές να αναλύουν τα θέματα που απασχολούν το Συνέδριο, με έμφαση στην περιφερειακή ανάπτυξη αλλά και τον μετασχηματισμό που επέβαλε η υγειονομική συγκυρία και η τεχνολογική ανάπτυξη. 
 
 
Πρόκειται για το πρώτο Συνέδριο, που πραγματοποιείται στη χώρα μας με φυσική παρουσία, μετά το lockdown για τη νόσο Covid-19.
Η περιβόητη «επιστροφή στη νέα κανονικότητα» θα γίνει με σεβασμό στους κανόνες υγιεινής και με τους διοργανωτές να έχουν δημιουργήσει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον στους χώρους της Achaia Clauss.
Δυναμικό παρών στο Συνέδριο θα δώσουν εξέχουσες προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, της δημόσιας διοίκησης, φορέων και επιχειρήσεων, που θα τοποθετηθούν επί των ζητημάτων αιχμής, που θα θίξει το 8th RGC.
Ο Μαργαρίτης Σχοινάς Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η Νίκη Κεραμέως Υπουργός Παιδείας, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υπουργός Υποδομών- που καταφθάνει σε μια πολλαπλά καυτή συγκυρία σε σχέση με το χαρτοφυλάκιό του- ο Ιωάννης Ιωσήφ Πλακιωτάκης Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Αδωνις Γεωργιάδης Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, η Λίνα Μενδώνη Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο Χάρης Θεοχάρης Υπουργός Τουρισμού, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης Αναπληρωτής Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.
ΟΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ
Επιπλέον θα ανέβουν στο βήμα οι Κώστας Σκρέκας Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γεράσιμος Θωμάς Υφυπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, Χρίστος Δήμας Υφυπουργός Ερευνας και Τεχνολογίας, Νίκος Χαρδαλιάς Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.
Παρεμβάσεις στη γενική συζήτηση θα κάνουν επίσης οι Οδυσσέας Ιωάννης Ζώρας Πρόεδρος ΕΑΠ, Δημήτρης Σκάλκος Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Παναγιώτης Παπανικόλας Επικεφαλής της Vinci και της Ολυμπίας Οδού, Χρήστος Βίνης Διευθύνων Σύμβουλος ΕΡΓΟΣΕ, Κωνσταντίνος Μίχαλος Πρόεδρος Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Τζιτζικώστας Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, Ευριπίδης Στυλιανίδης Βουλευτής Ροδόπης ΝΔ, Πρόεδρος Επιτροπής Αναθεώρησης Συντάγματος 2019, Επίκουρος Καθηγητής Νομικής Ευρωπαϊκού Δικαίου Πανεπιστημίου Κύπρου, Γεώργιος Κρεμλής Σύμβουλος του Πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας για θέματα Ενέργειας, Κλίματος, Περιβάλλοντος και Κυκλικής Οικονομίας.
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία της Προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννας Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου