ΠΑΤΡΑ : Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου με τον Διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΠΠΝΠ Αργύριο Τζουβελέκη


Τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομική Πολιτικής και Διοίκησης Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 ο Αναπληρωτής Καθηγητής Πνευμονολογίας του Τμήματος Ιατρικής και Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΠΠΝΠ Αργύριος Τζουβελέκης, συνοδευόμενος από τον πνευμονολόγο και  γιατρό της κλινικής, Σάκη Παπαλεξάτο.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως σε ζητήματα ενίσχυσης του υλικοτεχνικού εξοπλισμού του πνευμονολογικού τμήματος, προκειμένου να αναβαθμιστούν οι παρεχόμενες υγειονομικές υπηρεσίες. 

Από την πλευρά του ο κ. Σακελλαρόπουλος ανέφερε ότι σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας και αρμόδιο για θέματα δημόσιας υγείας  Χαράλαμπο Μπονάνο, αλλά και με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια καταγράφονται οι ανάγκες προκειμένου να καταρτιστούν οι ανάλογες τεχνικές εκθέσεις με τις τεχνικές προδιαγραφές ώστε να αναζητηθούν τα ανάλογα χρηματοδοτικά εργαλεία.
Συμφωνήθηκε από κοινού η συνεργασία να συνεχιστεί ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω το ΠΠΝΠ και να συνεχίσει να προσφέρει ιατρική φροντίδα και υπηρεσίες υγείας σε χιλιάδες πολίτες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου