ΠΑΤΡΑ : Super League 2 - Δεν θέλει 2 ομίλους

Δεν θέλει 2 ομίλους σε Β’ Εθνική, ο… μεγάλος “Ελέ”! Λες & θα είναι στην Πάτρα


Το  ανακαινισμένο προπονητικό κέντρο στην Ομβριά εγκαινίασε την Κυριακή η Παναχαϊκή. Στα εγκαίνια βρέθηκε ο Γιώργος Μπάρλος, αλλά και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και οι συνεργάτες του. Παρόντες ήταν φυσικά και παίκτες των «κοκκινόμαυρων».




Το παρών έδωσαν και πολλοί επίσημη από την Πάτρα, ενώ μετά τον αγιασμό, δηλώσεις έκανε ο Ελευθερόπουλος. Οι άμεσοι συνεργάτες του «Ελέ» στην Παναχαϊκή θα είναι οι Φουσέκης, Σπηλιόπουλος, Βενετίδης, Λουμπαρδέας και Σορώκος.
Ο νέος τεχνικός της Παναχαϊκής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη τιμή να είσαι προπονητής στην Παναχαϊκή, είναι βαριά κληρονομιά. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που δεν έχει σημασία η κατηγορία που αγωνίζονται, αλλά το μέγεθος τους. Από τις πρώτες κουβέντες που έκανα με τον πρόεδρο συνάντησα ένα φιλόδοξο άνθρωπο. Με το Nίκο έχουμε ταύτιση απόψεων και κίνητρο να πάμε την Παναχαϊκή εκεί που ανήκει.
Το σημαντικότερο για εμάς είναι η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό. Δεν ξέρουμε αν θα πάρει πρωτάθλημα, αλλά να κάνουμε πρωταθλητισμό. Στα τόσα χρόνια που είμαι στο ποδόσφαιρο, αυτό που ξέρω είναι πως όλοι θέλουν να νικήσουν αλλά λίγοι είναι αποφασισμένοι να μοχθήσουν για τη νίκη. Εμείς θα μοχθήσουμε όσο χρειάζεται για να πάρουμε τη νίκη».
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μίλησα και με τον πρόεδρο όταν ανέβηκε στην Αθήνα και όλα τελείωσαν από το πρώτο ραντεβού. Πρώτα πρέπει να δούμε τι έχουμε σπίτι μας. Θα πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή, πιστεύω πως το πραγματικό μεταγραφικό παζάρι θα το έχουμε μετά τις 15 Ιουλίου όταν θα τελειώσουν και τα πλει-άουτ της Super League. Ο αριθμός του ρόστερ δεν θα ήθελα να είναι πάνω από 25 παίκτες. Έχουμε κάνει προτάσεις σε αυτούς που θέλουμε και περιμένουμε, αλλά έχουμε plan b για όλα τις περιπτώσεις όμως θα χρειαστεί υπομονή, δεν θα πάρουμε παίκτες για να πάρουμε.
Κλείνοντας σημείωσε: «Έμενα η άποψη μου είναι να μην γίνουν δύο όμιλοι και να γίνει ένας όμιλος στη Super League 2, γιατί θα υπάρξει υποβάθμιση του πρωταθλήματος. Το έχω ζήσει και δεν είναι ωραίο. Θέλουμε μια ομάδα να την βλέπει όλη η Ελλάδα και να την χαίρεται».
πηγη patragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου