ΠΑΤΡΑ : 8th Regional Growth Conference

Αγαπητοί φίλοι, Μια μέρα έμεινε για την έναρξη των εργασιών του 8ου Regional Growth Conference, που θα διεξαχθεί 2-4 Ιουλίου στο Achaia Clauss στην Πάρτα και με πλήρη online καλυψη.Πιστοι στο ετήσιο ραντεβού μας τα τελευταια 8 χρόνια, δίνουμε και φέτος δυναμικά το παρών, μέσα σε ένα περιβάλλον μεγάλων αλλαγών και αβεβαιότητας. Στο πρώτο μετα-covid εποχή φυσικό Συνέδριο αλλά και με πλήρη online κάλυψη, συζητάμε για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, και όλα αυτά που πρέπει να γίνουν για την επανεκκίνηση της οικονομίας και της ανάπτυξης. 

Δειτε το video https://youtu.be/7eg-PXEB36A 
Ολοκληρώνοντας τον κύκλο των προσυνεδριακών Digital Dialogues, ακουμπήσαμε ένα θέμα που αναδείχθηκε ως πρωτεύων την εποχή της Πανδημίας: την αναγκαιότητα χρήσης των ψηφιακών μέσων στην καθημερινότητά μας, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. 
Στο 5ο και τελευταίο προσυνεδριακό Digital Dialogue που παρακολουθήσαμε χθες  μεταξύ του Head of Public Sector Vodafone Business Πάρι Δεληγιαννάκη και του δημοσιογράφου Κώστα Κετσιετζή συζητήθηκαν οι ψηφιακές αλλαγές, που επέφερε στην καθημερινότητα των πολιτών η πανδημία, ενώ ακούστηκαν πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις σχετικά με το πώς η ψηφιοποίηση κράτους και επιχειρήσεων μπορεί να συμβάλει στην επανεκκίνηση της οικονομίας.
«Είναι δύσκολο να προβλέψουμε αλλαγές στη συμπεριφορά, αλλά σίγουρα η ανάγκη για ποιοτική και γρήγορη επικοινωνία θα αυξηθεί. Είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος που έχουμε να παίξουμε στη νέα κατάσταση. Είναι ευκαιρία να κάνουμε ένα ψηφιακό άλμα και να δοκιμάσουμε πράγματα, που μας φαίνονταν δύσκολα, ώστε η επόμενη μέρα να μας βρει σε καλύτερη κατάσταση», επεσήμανε ο κύριος Δεληγιαννάκης.
Σχετικά με τον ψηφιακό μετασχηματισμό των περιφερειακών επιχειρήσεων, ο κύριος Δεληγιαννάκης είπε: «Η ψηφιακή οικονομία είναι ένας μοχλός εξισορρόπησης προβλημάτων από το παρελθόν. Εμείς εστιάζουμε στο να φέρουμε στις επιχειρήσεις, νέες τεχνολογίες. Ανακοινώσαμε τρεις μήνες δωρεάν για κατασκευή ιστοσελίδας και e shop, για τα social media, για τηλεφωνικό κέντρο στο cloud κτλ. Αυτά απευθύνονται σε επιχειρήσεις και είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αποκομίσουν γρήγορα, χωρίς αρχικό κόστος, τα οφέλη της ψηφιακής οικονομίας».
Τέλος ο  Head of Public Sector Vodafone Business είπε ότι το 5G θα ανοίξει επιπλέον δυνατότητες, για να καταλήξει ότι θα συνεχίσει η τάση για υψηλότερες ταχύτητες.
To 5ο προσυνεδριακό Digital Dialogue δίνει τη σκυτάλη στο φυσικό Συνέδριο, το 8th Regional Growth Conference, που θα γίνει στους χώρους της Achaia Clauss, στην Πάτρα, έχοντας πλήρη online κάλυψη, με τις βασικές θεματικές του να καλύπτουν τους παρακάτω Πυλώνες:
  • Οικονομία και Ανάπτυξη
  • Περιβάλλον, Ενέργεια και Βιώσιμη Ανάπτυξη
  • Τουρισμός, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία
  • Υποδομές
  • Γαστρονομία & Οινοτουρισμός
  • Πολιτισμός, Παιδεία και Αθλητισμό
Τέλος θα πραγματοποιηθεί και μια ημερίδα στο πλαίσιο του Συνεδρίου, με θέμα Υγεία και Covid-19.
Αναλυτικά το Πρόγραμμα και οι ομιλητές στο https://www.regional-growth-conference.gr/agenda
Για εγγραφές στο Συνέδριο, αλλά και για να παρακολουθήσετε online επισκεφθείτε το https://www.regional-growth-conference.gr/ και μείνετε συντονισμένοι στο κοινωνικά μας μέσα www.facebokk.com/RegionalGrowthConference/ www.instagram.com/RegionalGrwothConference/ www.twitter.com/RegionalGrowth|Conference/ 

Η Ομάδα του
8th Regioanl Growth Conference

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου