ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;» : Αποκαλύψαμε ανδραγαθήματα πρωταγωνιστών πολύκροτων δικαστικών υποθέσεων


Στην δεύτερη διαδικτυακή εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου οι αποκαλύψεις ήταν σοκαριστικές αφού άγγιξαν πρόσωπα πέρας πάσης υποψίας και έθιξαν καυτά ζητήματα, που έχουν «σκεπαστεί» από τα συστημικά ΜΜΕ με «κουβέρτα»
Στο «παραδικαστικό», αναφέρθηκαν τα ανδραγαθήματα των πρωταγωνιστών πολύκροτων δικαστικών υποθέσεων όπως Μάλαμα, Τ.Τ, ProtonBank, καθώς καιη καταδίκη του Ανώτατου Δικαστικού που κατηγορήθηκε ότι «έκλεψε» 600 χιλ. ευρώ
Στα θέματα της πίστεως και της Χριστιανικής παράδοσης, ο καθηγητής Πανεπιστημίου και Πρόεδρος της ΠΕΘ (Πανελληνίας Ένωσης Θεολόγων), Ηρακλής Ρεράκης, αποκάλυψε ότι: «τώρα πια η Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης δεν βγάζει μόνο πτυχιούχους που θα Διδάξουν Ορθόδοξη Θεολογία, αλλά και πτυχιούχους Ισλαμικών Σπουδών που από φέτος θα διοριστούν από την Υπουργό Παιδείας κ. Ν. Κεραμέως να διδάξουν Αγία Γραφή και Πατέρες, ενώ σπούδασαν Κοράνι και Ισλάμ».

Πρέπει να καταργήσει πάραυτα το Ισλαμικό Τμήμα που ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 2016 στο Τμήμα Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ;
Ο Ελληνικός λαός ζητά να σταματήσει άμεσα η Ελληνική Κυβέρνηση την ανοικοδόμηση του Ισλαμικού Τεμένους στο Βοτανικό, καθώς και την επισκευή ή κατασκευή ή παραχώρηση οποιουδήποτε άλλου Ισλαμικού χώρου λατρείας στην Ελληνικής επικράτεια και την διάθεση κονδυλίων του Ελληνικού δημοσίου για λατρευτικούς σκοπούς των πιστών του Ισλάμ.
«Την θεσμοθέτηση γάμου ομοφυλοφίλων φέρνει η Υπουργός Παιδείας»
Επίσης από το βήμα της εκπομπής γνωστοποιήθηκε η θέση της Υπουργού Θρησκευμάτων να νομοθετηθεί ο γάμος των ομοφυλοφίλων, καθώς και η υιοθεσία, όπως ακριβώς ισχύει για τα ανδρόγυνα. … Τέλος ακούστηκαν οι θέσεις καθηγητών ΑΕΙ όπως του Ηλία Σταμπολιάδη (Μηχανικός Μεταλλείων, Μεταλλουργός – τ. Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης), ο οποίος σημείωσε : « Το αιώνιο ενδιαφέρον των Τούρκων είναι προς νέες κατακτήσεις πραγμάτων που δεν τους ανήκουν και άμεσο στόχο έχουν το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο και όχι να ξανακατακτήσουν κάτι που όλοι, πλην από την δική μας κρυφή ελπίδα, θεωρούν ότι είναι δικό τους. Το δικό μας πρόβλημα είναι ότι η ελίτ των Αθηνών, δηλαδή η προδοτική αριστερο-δεξιά ηγεσία μας, υπό την καθοδήγηση της ανθελληνικής Δύσης (ΗΠΑ, Ε.Ε.) έχει ήδη συμφωνήσει να κάνει παραχωρήσεις όχι μόνο στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, αλλά και την ίδια την χώρα με νυν και τέως Πρωθυπουργούς υπερήφανους που την μετατρέπουν σε πολυπολιτισμική κοινωνία. Δεν γνωρίζουν ή δεν θέλουν να γνωρίζουν ότι μία κοινωνία νοείται μόνο όταν έχει έναν γενικά αποδεκτό πολιτισμό και ότι οι Μουσουλμάνοι λαθροεισβολείς δεν είναι αφομοιώσιμοι σε ένα Χριστιανικό περιβάλλον. Το έργο το έχουμε ξαναδεί με την προδοσία της Κύπρου… στην προδοσία της Μακεδονίας κ.α. Σαν έθνος οδηγούμαστε σε μία αυτό-ευθανασία, όπως λέει ο Χ. Γιανναράς».
«Τούρκος Πρόεδρος …Ελληνικής καταγωγής τόλμησε να μετατρέψει
την Αγιά Σοφιά σε τζαμί»
Ο εκδότης της Χριστιανικής εφημερίδας ΣΤΥΛΟΣ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, Διονύσης Μακρής αποκάλυψε όσα ειπώθηκαν λέξη προς λέξη: «Δεν περίμενα ποτέ από έναν Τούρκο Πρόεδρο Ελληνικής καταγωγής, τον Πόντιο ΤαγίπΕρντογάν να επιχειρήσει να μετατρέψει την Αγιά Σοφιά σε τζαμί, μόνο και μόνο για να φανεί πιο Τούρκος από τους Τούρκους και να καλύψει τους φόβους αποκάλυψης της καταγωγής του».
Και συνέχισε: «Προσφάτως διάβασα ένα κείμενο του Τούρκου Ερευνητή CezmiYurtsever, ο  οποίος αποκάλυψε τις Ελληνικές Χριστιανικές ρίζες του Ερντογάν. Διαβάζοντας το εμπεριστατωμένο άρθρο του περί της καταγωγής του Τούρκου προέδρου ενθυμήθηκα τις κατηγορίες του νυν συνοδοιπόρου του, πρώην αντιπάλου του, ηγέτη των «γκρίζων λύκων» και του Εθνικιστικού Κόμματος DevletBahceli στην προεκλογική εκστρατεία περί της της ελληνικής καταγωγής του».
Επίσης στην συνέχεια ακούστηκε απόσπασμα από συνέντευξη που έδωσε πριν λίγες μέρες ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης που έκανε επίσης αναφορά στην ελληνική καταγωγή του Ερντογάν. Αξίζει λοιπόν να μάθουν οι Έλληνες πως Τούρκοι ερευνητές ανακάλυψαν ότι ο Ερντογάν έχει καταγωγή από το χωριό Ποταμιά της Ριζούντας του Πόντου. Επίσης δόθηκαν από τηλεθεατές και οι ακόλουθες πληροφορίες:
Ο ερευνητής CezmiYurtsever αναφέρει ότι: «με τον εξισλαμισμό του πληθυσμού έγινε ταυτόχρονα αλλαγή του δημογραφικού χαρακτήρα του Πόντου, αλλάζοντας τις Ελληνικές ονομασίες χωριών και πόλεων σε Τουρκικές. Όπως αναφέρει, παρόλο ότι έχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε που ο FatixSulktanMehmetκυρίευσε τον Πόντο, εξισλαμίζοντας τους κατοίκους και με φιρμάνι (διάταγμα) άλλαξε τις ονομασίες, μέχρι σήμερα οι κάτοικοι του Πόντου χρησιμοποιούν την Ελληνική ονομασία των χωριών τους. Ο Ερντογάν, σε μία περίοδο στην περιοχή της Ριζούντας (σήμερα Rize) επισκέφθηκε και το χωριό καταγωγής των γονιών του την Ποταμιά. Στην πλατεία του χωριού ένα μεγάλο πανό έγραφε «PotamyaHosGeldiginiz» δηλαδή η Ποταμιά σας καλωσορίζει. Κατέβηκε από το λεωφορείο, χόρεψε με τους ομοχώριους του που ήταν ντυμένοι με Ποντιακές παραδοσιακές φορεσιές και στην ομιλία του είπε ότι ένας απόδημος από την Ποταμιά, όταν επισκέπτεται το χωριό του το αποκαλεί με την παραδοσιακή ονομασία Ποταμιά και όχι με την Τουρκική ονομασία που είναι «Guneysu» (νερό του νότου).»
Τέλος ο Νίκος Νικολόπουλος και οι καλεσμένοι του συμφώνησαν πως :
Είμαστε μπροστά στις Πρέσπες του Αιγαίου. Στην πλάτη της πατρίδας βρώμικα παιχνίδια παίζονται. Ανέλαβε ρόλο διαμεσολαβητή και κηδεμόνα η Μέρκελ στα Ελληνοτουρκικά. Πού στοχεύει η Καγκελάριος και γιατί ο Κ. Μητσοτάκης πήγε «σκυφτός»; Η Γερμανίδα Καγκελάριος ΑγκέλαΜέρκελ είναι γνώστης ενός θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο; Και θέλει να πετύχει την Γερμανική διαμεσολάβηση ώστε να κάνει τον «χωροφύλακα» μαζί και τον νταβατζή; Γιατί προκάλεσε την τριμερή κατόπιν εορτής; Δηλαδή αφού προηγουμένως αποφασίστηκε από τον Τούρκο Πρόεδρο η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί; Γιατί δεν πήρε την πρωτοβουλία πριν για την πραγματοποίηση τριμερούς στο Βερολίνο; Τι ακριβώς ζητά η Μέρκελ για να αναλάβει τον διαμεσολαβητικό ρόλο που παλαιότερα έπαιζε ο Αμερικανικός παράγοντας; Η αντιπολίτευση θα διευκολύνει την κυβέρνηση να προχωρήσει στις Πρέσπες του Αιγαίου; Δηλαδή θα συμφωνήσει σε μία συμφωνία παραχώρησης εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων ή αντίθετα θα την ελέγχει πολύ αυστηρά ανεβάζοντας τους τόνους;
Πάντως από το τσάι και την συμπάθεια μέχρι την ανάληψη σοβαρής Ευρωπαϊκής δράσης εναντίον του νταή της γειτονίας, η απόσταση είναι πολύ μεγάλη και οι εταίροι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να την διανύσουν.
Δεν το έκαναν όλα τα προηγούμενα χρόνια που γκριζαρίστηκαν τα Ίμια. Δεν το έκαναν το προηγούμενο διάστημα που ο «Σουλτάνος» Ερντογάν ανοιγοκλείνει την στρόφιγγα του μεταναστευτικού. Δεν το αποτόλμησαν καν όταν οι Τουρκικές φρεγάτες απαγόρευσαν σε Ευρωπαική ναυτική δύναμη την νηοψία φορτηγού που έσπαγε το εμπάργκο όπλων στην Λιβύη…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου