Το ΄πε και το ΄κανε ...

Έστειλε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ Νίκος Νικολόπουλος, τα έγγραφα του Λιμεναρχείου και της Κτηματικής … γιατί του «Πελετίδη το αυτί  δεν…ιδρώνει»! 
Στα τεύχη και τα σχεδιαγράμματα υπάρχουν βίλες γνωστών ευπόρων Πατρινών, που έχουν μάντρες, αυλές και άλλα κτίσματα πάνω στον…αιγιαλό!  Ένα τέτοιο αυθαίρετο κτίσμα με έναν μαντρότοιχο πάνω στην παραλία είναι και της οικογένειας του Δημάρχου της πόλης. 
 Η παράταξη Νικολόπουλου έκανε αίτηση στην Κτηματική Υπηρεσία και έτσι πήρε τα έγγραφα τα οποία και κοινοποίησε στο Δημοτικό Συμβούλιο, στους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης και στην Δικαιοσύνη. 
Επειδή καμμία απάντηση δεν πήρε απο τον καταπατητή Δήμαρχο στην γραπτή ερώτηση που εδώ και μήνες κατέθεσε στο Δημοτικό συμβούλιο ζήτησε επίσημη ενημέρωση για το που βρισκεται η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. Ο πρωην Υπουργος και Πρόεδρος του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ δήλωσε  : «Αφού ο κατακόκκινος – κομμουνιστής δεν κοκκίνισε από την ντροπή του και δεν γκρεμίζει μόνος του την ‘’μάντρα του αίσχους’’ τότε οφείλει να το κάνει ο …κατής»!
Και κατέληξε ότι συμβαίνει με την δύσοσμη διαπλοκή και το κουκούλωμα στο ΜΑΤΙ συμβαίνει και στα ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ ..,
Η Δικαιοσύνη οφειλει να αποδείξει ότι είναι τυφλή αλλα όχι κουφή ..

--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου