ΠΑΤΡΑ : Από το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας


... έγινε γνωστό, ότι λόγω της μεγάλης επιθυμίας,   - όπως αυτή εκφράστηκε με την άμεση εξάντληση των εισιτηρίων - για την παρακολούθηση της συναυλίας της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» με την Γιώτα Νέγκα, ο χώρος που η συναυλία θα πραγματοποιηθεί,  την Δευτέρα 3 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ, αλλάζει και αντί του Αρχαιολογικού χώρου της Βούντενης θα γίνει στο χώρο του Εργοστασίου Τέχνης «Θάνος Μικρούτσικος». Έτσι θα δοθεί η ευκαιρία σε περισσότερους θεατές να την παρακολουθήσουν.


Η δωρεάν διανομή των εισιτηρίων θα συνεχιστεί  από α Παρασκευή 31 Ιουλίου και θα συνεχιστεί και το Σάββατο και την Κυριακή, από τις 12 το μεσημέρι από το γκισέ του Δημοτικού Θεάτρου.
Το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας παρακαλεί τους συνδημότες που θα προσέλθουν για εισιτήριο, να τηρούν απαρέγκλιτα τις αποστάσεις μεταξύ τους, να φορούν μάσκα, και ό,τι άλλο προβλέπουν τα μέτρα ασφαλείας κατά του covid-19.
Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο θα προσέλθουν με αυτό κανονικά την Δευτέρα στο Εργοστάσιο Τέχνης «Θάνος Μικρούτσικος».
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός σε συνεννόηση με την Αρχαιολογική Υπηρεσία θα ορίσει άλλη ημερομηνία για πραγματοποίηση εκδήλωσης του Διεθνούς Φερστιβάλ στον Αρχαιολογικό χώρο της Βούντενης ώστε να γίνει ανάδειξη του χώρου που ήταν εξαρχής ο σκοπός του Πολιτιστικού Οργανισμού.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου