ΠΑΤΡΑ : Κάθε Τρίτη λειτουργεί το εντευκτήριο στον πολυχώρο της Κοινο_Τοπίας


Συνεχίζεται για όλο τον Ιούλιο κάθε Τρίτη απόγευμα-βράδυ 7.30-11μμ η λειτουργία του εντευκτηρίου της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία www.koinotopia.gr στα πλαίσια των δράσεων της για γνωριμία καινούργιων φίλων με την οργάνωση αλλά και το νέο στέκι που δημιουργήθηκε και φιλοξενεί τις δραστηριότητες της εδώ και μερικούς μήνες.



Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να περνούν δημιουργικά το χρόνο τους κατά τη διάρκεια λειτουργίας του εντευκτηρίου που θα είναι ανοιχτό στο νέο πολυχώρο της Κοινο_Τοπίας επί της οδού Καραϊσκάκη 153 (ισόγειο) μεταξύ Πατρέως και Γεροκωστοπούλου πίνοντας το χυμό τους και ανταλλάσοντας ιδέες & προτάσεις για μελλοντικές δράσεις του συλλόγου.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων του Covid-19 η παραμονή στον πολυχώρο προϋποθέτει την αποδοχή των κανόνων όπως ορίζει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να απευθυνθείτε στο 2610.622250 τις μέρες και ώρες λειτουργίας της γραμματείας Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη 11-2μμ και Πέμπτη, Παρασκευή 7-9μμ και στο 2610.277171 τις υπόλοιπες ώρες.
        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου