Ο «Προμηθέας» συμμετέχει στα καλοκαιρινά camp του Δήμου Πατρέων στην πλαζ της Αγυιάς


  Μία από τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες του μπάσκετ που βρίσκεται στην πόλη, θα συμμετάσχει στα καλοκαιρινά camp του Δήμου Πατρέων στην Πλαζ Αγυιάς. Οι έμπειροι προπονητές των ακαδημιών του Προμηθέα θα διδάξουν στα παιδιά τις βασικές αρχές του μπάσκετ και θα μοιραστούν μαζί τους μυστικά του αθλήματος. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία μιας προπόνησης πλάι σε κορυφαία ονόματα του ελληνικού μπάσκετ. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εκτός από προπονήσεις, και τη διοργάνωση ενός μίνι τουρνουά για τα παιδιά.

 
Υπενθυμίζουμε ότι οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στα καλοκαιρινά camp του Δήμου Πατρέων συνεχίζονται απρόσκοπτα και αυτή την εβδομάδα. Οι αιτήσεις είναι αναρτημένες στο site του Δήμου: http://www.e-patras.gr/web/guest/article?id=1268117  και μπορούν να κατατεθούν είτε ηλεκτρονικά στο: parkoedu@gmail.com ή στην Γραμματεία στην Πλαζ Αγυιάς. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατοχυρώσουν τη θέση τους τηλεφωνικά στο 2610436652. Για όσους δεν προσκομίσουν έγκαιρα το χαρτί γιατρού (ΕΝΤΥΠΟ 2), μπορούν να λάβουν τη βεβαίωση από τον παιδίατρο του Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων με την επίδειξη βιβλιαρίου υγείας του παιδιού την ημέρα προσέλευσή του.
Να τονίσουμε ότι, κατά τη διάρκεια των δράσεων λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας όλων των συμμετεχόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου