Μύκονος: Στην Πάτρα συνελήφθησαν οι κλέφτες που άρπαξαν το πανάκριβο Ρόλεξ από τη σύζυγο του προέδρου της ΤΙΤΑΝ

Νέλλος και Αμαλία Κανελλόπουλος 

Αξίας 90.000 ευρώ ήταν το ρόλεξ που άρπαξε η μαφία των ρολογιών από την σύζυγο του προέδρου της ΤΙΤΑΝ, Νέλλου Κανελλόπουλου Συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί που απείλησαν με μαχαίρι και πήραν από την Αμαλία Κανελλοπούλου, συζύγου του Προέδρου της Τιτάν, ένα ρόλεξ αξίας 90.000 ευρώ στη Μύκονο. Οι δράστες εντοπίστηκαν στις 21 Αυγούστου στο λιμάνι της Πάτρας, όταν προσπάθησαν να διαφύγουν στο εξωτερικό, κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.\

 

Το χρονικό της ληστείας

Το ζεύγος Κανελλόπουλου απολάμβανε τις διακοπές τους στο "νησί των ανέμων" . Στις 16 Αυγούστου μπήκαν σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας, προκειμένου να αγοράσουν καφέ.
Εκεί ένας από τους δράστες, αφαίρεσε με τη βία το πανάκριβο ρολόι από τη γυναίκα του Νέλλου Κανελλόπουλου, την οποία μάλιστα έριξε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Αμέσως μετά, ο δράστης τράπηκε σε φυγή επιβιβαζόμενος σε μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο συνεργός του, την οποία στη συνέχεια εγκατέλειψαν.


Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό κατάφεραν μετά από επισταμένη και ενδελεχή συνδυαστική αξιολόγηση στοιχείων να εντοπίσουν το χώρο που έμεναν οι δύο άνδρες στη Μύκονο και να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία τους.

Κατά την έρευνα στο όχημα που χρησιμοποίησαν και στο σπίτι που έμεναν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πλαστό δελτίο ταυτότητας και πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης, πέντε αυτοκόλλητες πινακίδες κυκλοφορίας δικύκλων με διαφορετικούς αριθμούς και 2.055 ευρώ.

Σε βάρος τους εκδόθηκαν σχετικά εντάλματα σύλληψης για τα αδικήματα της ληστείας και της πλαστογραφίας. Οι συλληφθέντες, κρατούνται στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας και πρόκειται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου