Αχαΐα: Αποφάσεις τον Σεπτέμβριο για το Αυτοκινητοδρόμιο

To ΔΣ της Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας ΑΕ όρισε την ημερομηνία σύγκλησης της
Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας, για την οικονομική χρήση 1/1 έως 31/12/2019 την 26η Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.30 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας (Μιχαλακοπούλου 58).
Η πρόσκληση ως και οικονομικά στοιχεία κατετέθησαν εμπρόθεσμα στο ΓΕΜΗ και αναρτήθηκαν στο site της εταιρείας: http://www.autodromiopatras-sa.eu.
Η γενική συνέλευση αναμένεται να είναι καθοριστικής σημασίας για τις μετέπειτα εξελίξεις της εταιρείας και του πρότζεκτ κατασκευής του αυτοκινητοδρομίου στην περιοχή Ρέντες της Χαλανδρίτσας, που έχει βαλτώσει τα τελευταία χρόνια.
 
Η διοίκηση της εταιρείας, αναφέρει ότι δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια για την εξεύρεση νέου επενδυτή, που θα αναλάβει την υλοποίηση του έργου, ωστόσο έχουν εκφραστεί και μειοψηφικές διαφορετικές απόψεις που συγκλίνουν στην εκτίμηση ότι, η εταιρεία θα πρέπει να στρέψει το βλέμμα της και προς άλλες εναλλακτικές επενδύσεις.
Να σημειωθεί ότι, το επενδυτικό σχέδιο, έχει εγκεκριμένη επιδότηση 30% από τον αναπτυξιακό νόμο, για την οποία ομως, είναι αναγκαίο να δοθεί παράταση για να παραμείνει σε ισχύ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου