Στα Καλάβρυτα “αναγνωριστικό” τουρνουά Stratego

 

Ένα χρόνο πριν τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2021 στην πόλη των Καλαβρύτων, η Patras Stratego Team διοργανώνει στα Καλάβρυτα ένα “αναγνωριστικό” τουρνουά Stratego, κατηγορίας Barrage. Πρόκειται για το πρώτο επίσημο τουρνουά της συγκεκριμένης κατηγορίας που διοργανώνεται στην Ελλάδα, μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2014 στη Θεσσαλονίκη, και υπό την ευθύνη της Patras Stratego Team.

 Σε αυτή την κατηγορία οι παίκτες αγωνίζονται με 8 πιόνια, καθώς χρησιμοποιούν ένα σαμποτέρ και μία βόμβα λιγότερη σε σχέση με την κατηγορία Duel (10 πιόνια), με αποτέλεσμα ακόμη πιο γρήγορες και ανατρεπτικές αναμετρήσεις.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί σε 7 διπλούς γύρους αγώνων με τη χρήση του συστήματος swiss perfect, ενώ είναι αναγνωρισμένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Stratego (ISF) και ενταγμένο στο καλεντάρι αγώνων της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Η τοποθεσία διεξαγωγής είναι το “Garaz Of Stadium”, ακριβώς δίπλα από το café “EVENT espresso bar” στα Καλάβρυτα, με ώρα έναρξης 16:30, το Σάββατο 22 Αυγούστου.

Η συμμετοχή είναι ΑΝΟΙΚΤΗ και ΔΩΡΕΑΝ για όλους.

Δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται μέχρι και την Πέμπτη 20 Αυγούστου στο 6984128413 ή μέσω email στο: patras.stratego@gmail.com. Παράλληλα, όποιος επιθυμεί μπορεί να ενημερώνεται από την ιστοσελίδα patrasstratego.gr καθώς και από τη σελίδα της Patras Stratego Team στο facebook.

Για την οργάνωση του τουρνουά, συνέβαλλαν σημαντικά η ερασιτεχνική αθλητική ομάδα “LOP3 Rockers”, το κατάστημα αθλητικών και χειμερινών ειδών “SNOWSHOP” και το café “EVENT espresso bar” στα Καλάβρυτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου