Φοβερές αποκαλύψεις στην εκπομπή «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;» του Νίκου Νικολόπουλου

για Ελληνοτουρκικά, πετρέλαια, τραπεζικά σκάνδαλα
και κυκλώματα παραεξουσίας.
Δείτε την εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου στο EUROCHANELL, στο PLP και σε 35 «ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ» Περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια.
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τα Ελληνοτουρκικά και για την παρ’ ολίγον κρίση ...



Οι ρεπόρτερ της εκπομπής αποκαλύπτουν την «σκηνοθεσία», που σκοπό έχει να φέρει στο προσκήνιο όσα ήδη συμβαίνουν στο παρασκήνιο... προκειμένου να υπάρχει αποδοχή των κοινωνιών και του Ελληνικού Κοινοβουλίου, για να υπογραφεί μία συμφωνία τύπου Πρεσπών για το Αιγαίο!
Συγκλονιστικά video  για τις κομπίνες στις Τράπεζες καθώς και για τα κυκλώματα της παραεξουσίας που νέμονται την εξουσία.
Στην εκπομπή όπως ΠΑΝΤΑ συμμετέχει δημοσιογράφος  Γιάννης Ντάσκας, ο οποίος κάνει γνωστό το άγριο παρασκήνιο στη Δικαιοσύνη και εμφανίζει κάποιες από τις  44.000 «καυτές» σελίδες ...που δημιουργήθηκαν από (νόμιμες!!!) κασέτες οι οποίες  εμπλέκουν ακόμα και δικαστικούς λειτουργούς σε πολύ βρόμικες υποθέσεις, χρηματισμούς, έκδοση αποφάσεων κατά παραγγελία κλπ.
Ο Γιάννης Ντάσκας μιλάει για την παραίτηση «βόμβα» υπουργού-ανώτατου δικαστή και για το άγριο παρασκήνιο στη Δικαιοσύνη και παρουσιάζει την εκπληκτική εξέλιξη με την Γραμματέα Υπουργείου-σύζυγο δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ!.. Ακόμα οι καλεσμένοι της εκπομπής αποκαλύπτουν, ποιοι αποφάσισαν στο ΜΑΞΙΜΟΥ να «καταργήσουν» την απόφαση της Δικαιοσύνης και να πετσοκόψουν τα αναδρομικά από τους συνταξιούχους αλλά την ίδια ώρα να δώσουν 600.000 ευρώ στον Γιάννο Παπαντωνίου...με βάση το ΣΤΕ (Συμβουλίου της Επικρατείας)
Και όσα άλλα δεν λένε και δεν λέγονται σε κανένα από τα λεγόμενα μεγάλα κανάλια...Τώρα στην τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;»   
Δειτε :https://youtu.be/Qxr1Ynnzybg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου