Με επιτχία το"Kalavryta Stratego BarrageTourn 2020"



Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη από την Patras Stratego Team, το Σάββατο 22 Αυγούστου, το "Kalavryta Stratego BarrageTourn 2020" στον ημι-ανοικτό χώρο "Garaz Of Stadium" στα Καλάβρυτα. Το τουρνουά εν τέλει διεξήχθη σε 5 διπλούς γύρους, και όχι σε 7 όπως προοριζόταν εξαρχής, με τη χρήση του συστήματος swiss perfect και με βάση των τελικό αριθμό των συμμετεχόντων.

Η διοργάνωση χαρακτηρίστηκε από αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια μεταξύ των 10 παικτών αλλά και πολλές ανατροπές. Την 1η θέση και το Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησε ο Dimitris Kosmopoulos ισοβαθμώντας στους 45 βαθμούς με τον Dimitris Xrist, αλλά υπερτερώντας σε ένα εκ των επιπλέον κριτηρίων ισοβαθμίας απέναντί του, οδηγώντας τον έτσι στη 2η θέση και την κατάκτηση του Αργυρού Μεταλλίου.

Αντίστοιχα, την 3η θέση και το Χάλκινο Μετάλλιο κατέλαβε ο George Papalexopoulos, ο οποίος ισοβάθμησε στους 40 βαθμούς με τον Nikos Mandalos, αλλά υπερίσχυε επίσης σε επιπλέον κριτήριο ισοβαθμίας, αφήνοντας τον δεύτερο στην 4η θέση της τελικής κατάταξης.

Σημαντικότατο στοιχείο του τουρνουά ήταν η εύθυμη διάθεση όλων των παικτών, αλλά και η έντονη επιθυμία για συνέχιση αντίστοιχων δράσεων, σχετικών με το άθλημα του Stratego, στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων. Επίσης, οι 3 πρώτοι παίκτες, μαζί με τα μετάλλιά τους, παρέλαβαν και ορισμένα αναμνηστικά δώρα προσφοράς του καταστήματος "SNOWSHOP" στα Καλάβρυτα.

Για την οργάνωση του τουρνουά, συνέβαλλαν σημαντικά η ερασιτεχνική αθλητική ομάδα “LOP3 Rockers”, το κατάστημα αθλητικών και χειμερινών ειδών “SNOWSHOP” και το café “EVENT espresso bar” στα Καλάβρυτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου