ΠΑΤΡΑ / Νίκος Νικολόπουλος : Μετά από 6 χρόνια ο Κ. Πελετίδης κατάλαβε ότι ελέγχει το 78% του ΒΙΟΠΑ ...ο «ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ» ξύπνησε δυο μέρες πριν τον πλειστηριασμό ..με φέσι για τους Πατρινούς 3.260.000 €


Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» και πρ. Υπουργός Νίκος Νικολόπουλος μετά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:

 

 

 

«Καταρχήν επιθυμώ να διατυπώσω με κρυστάλλινο τρόπο τις θέσεις της «Νέας Πάτρας» για το ΒΙΟΠΑ.  Με καθυστέρηση σχεδόν 6 χρόνων ο «νοικοκύρης» Δήμαρχος του ΚΚΕ αποφάσισε να ασχοληθεί με το ΒΙΟΠΑ λίγο πριν μπει λουκέτο.

Μετά από 6 χρόνια στο δημαρχιακό θώκο δεν δικαιούται ο Κ. Πελετίδης να επιρρίπτει ευθύνες δεξιά και αριστερά. Οι ευθύνες πλέον εντοπίζονται… αριστερότερα και δη στην Δημοτική Αρχή του ΚΚΕ. Επί 6 χρόνια οι εισφορές που δεν εισπράχθηκαν από την Δημοτική Αρχή Δημαρά, δεν εισπράχθηκαν και από τον Κ. Πελετίδη.

Επί έξι ολόκληρα χρόνια ο νοικοκύρης δήμαρχος που εκπροσωπεί το 78 % στο ΒΙΟΠΑ δεν πρόκανε να παρακολουθήσει τις υπηρεσίες του δήμου και να αξιώσει να εισπράξουν τα καταλογισθέντα απο τους μεγαλοφειλέτες .

Ο «νοικοκύρης» Δήμαρχος επίσης επί  6 χρόνια άφηνε να φεσώνεται  ο Πατραικός λαός με τοκογλυφικά υπέρογκα ποσά, γιατί απλά δεν φρόντιζε τον διακανονισμό των χρεών ... του ΒΙΟΠΑ που έχει ο Δήμος το 78%!

Οι οφειλές του ΒΙΟΠΑ εξαιτίας και της παντελούς αδιαφορίας του Δήμου, ξεπερνούν τα 3.5 εκ. ευρώ και σε δυο μέρες  θα κτυπήσει το καμπανάκι του πλειστηριασμού».

Ο Νίκος Νικολόπουλος ακόμα τόνισε : «Επιπρόσθετα, ο χώρος αφέθηκε από το Δήμο στο έλεος του Θεού και της απαξίωσης. Το ΒΙΟΠΑ μετατράπηκε σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο και επί 6 χρόνια προσφέρεται για λεηλασίες από Ρομά.

  Ο «νοικοκύρης» δήμαρχος, έριξε τα μούτρα του και ζήτησε την ψήφο των Δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης ,που υβριστικά ευκαίρως ακαιρως υβρίζει αποκαλώντας την «μαύρο μέτωπο»...

 Η ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ με τον επικεφαλής ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ «έβαλε πλάτη» στο Δήμαρχο και οι δημοτικοί της σύμβουλοι ψήφισαν ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ,παραμερίζοντας το παραταξιακό συμφέρον. Ταυτόχρονα όμως  η «Νέα Πάτρα» καταγγέλλει την αδιαφορία του δημάρχου ο οποίος ξύπνησε στο παραπέντε του πλειστηριασμού ... και απαιτεί :

Επιτέλους μετά από 15 χρόνια ας πάρουμε πρωτοβουλίες ώστε  να κάνουμε το Βιοτεχνικό πάρκο της Πάτρας ελκυστικό, εξασφαλίζοντας του ολες  τις αναγκαίες υποδομές ! Στα εγκαταλελειμμένα κουφάρια πρέπει σύντομα να στεγαστούν νέες επιχειρήσεις και να μεταφερθούν εκεί όλες οι οχλούσες που δυστυχώς ακόμα λειτουργούν μέσα στον πολεοδομικό ιστό της πόλης .

Ζητάμε ακόμα να ελεγχθούν όσοι ευθύνονται για τις ανείσπρακτες οφειλές των μεγαλοφειλετών !

Και τέλος απαιτούμε προσωπικά ο Κ. Πελετιδης να παρακολουθήσει την εξασφάλιση και είσπραξη των εσόδων στα δημοτικά ταμεία !

Αρκετά ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ Πελετιδης, ΧΡΕΩΣΕ με κοντά 2 εκ € τις ΛΑΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ της Πάτρας λόγω της εγκληματικής του αμέλειας...

 Μέχρι εδώ και μη παρέκει ...»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου