ΠΑΤΡΑ / Νίκος Νικολόπουλος : Μετά από 6 χρόνια ο Κ. Πελετίδης δεν δικαιούται να επιρρίπτει ευθύνες σε άλλους για το ΒΙΟΠΑ




«Λόγω ανυπέρβλητου κωλύματος δεν μπόρεσα να συμμετάσχω στην σημερινή συνάντηση των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης, επιθυμώ ωστόσο να διατυπώσω με κρυστάλλινο τρόπο τις θέσεις της «Νέας Πάτρας» για το ΒΙΟΠΑ.

Μετά από 6 χρόνια στο δημαρχιακό θώκο δεν δικαιούται ο κ. Πελετίδης να επιρρίπτει ευθύνες δεξιά και αριστερά. Οι ευθύνες πλέον εντοπίζονται… αριστερότερα και δη στην Δημοτική Αρχή του ΚΚΕ. 

Επί 6 χρόνια οι εισφορές που δεν εισπράχθηκαν από την Δημοτική Αρχή Δημαρά, δεν εισπράχθηκαν και από τον Κ. Πελετίδη. Επιπρόσθετα, ο χώρος αφέθηκε από το Δήμο στο έλεος του Θεού και της απαξίωσης. Μετατράπηκε σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο και επί 6 χρόνια προσφέρεται για λεηλασίες από Ρομά.

Παράλληλα, οι οφειλές του ΒΙΟΠΑ εξαιτίας και της παντελούς αδιαφορίας του Δήμου, ξεπερνούν τα 3.5 εκ. ευρώ και την ερχόμενη εβδομάδα θα κτυπήσει το καμπανάκι του πλειστηριασμού.

Την ύστατη ώρα, ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης αποποιούμενος τις ευθύνες του, απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη, επιζητώντας λύση με κρατική παρέμβαση. Τι προτείνει, όμως, στον Υπουργό δεν μας λέει. Απλώς έστειλε μία ασαφή επιστολή. Γιατί; Αναζητάει συνένοχο για να επιμερίσει τις ευθύνες της πλήρους απαξίωσης του ΒΙΟΠΑ, που με την εξαετή εγκληματική του αμέλεια τον οδηγεί σε λουκέτο;

Ας γνωρίζει ο Δήμαρχος ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για ελιγμούς και απόπειρες μετατόπισης των τεραστίων ευθυνών του. Το ΒΙΟΠΑ πρέπει να διασωθεί και ο Κ. Πελετίδης, έτσι, όπως τα… κατάφερε, ας κόψει τώρα το λαιμό του για να βρει λύση».

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου