Σκάνδαλο στις ΗΠΑ με ιερέα που οργίαζε μαζί με δύο «αφέντρες» μέσα σε εκκλησία


Ένας καθολικός ιερέας στην Λουιζιάνα των ΗΠΑ συνελήφθη καθώς μαγνητοσκοπούσε τον εαυτό του ενώ έκανε σεξ με δύο dominatrix στο εσωτερικό εκκλησίας. Ο αιδεσιμότατος Τράβις Κλαρκ πιάστηκε επ ‘ αυτοφόρω όταν ένας ανώνυμος περαστικός έξω από την εκκλησία παρατήρησε ότι τα φώτα της είχαν μείνει αναμμένα παρά το προχωρημένο της ώρας και σταμάτησε για να ρίξει μια ματιά στο εσωτερικό της.Αυτό που αντίκρισε ο μάρτυρας δεν ήταν άλλο από τον ίδιο τον ιερέα της εκκλησίας, καθώς εκείνος, ημίγυμνος, επιδιδόταν σε περιπτύξεις πάνω στην Αγία Τράπεζα μαζί με δύο γυναίκες, ντυμένες με κορσέδες και ψηλοτάκουνες μπότες.

 Η Αγία Τράπεζα ήταν διακοσμημένη με φωτορυθμικά και ποικίλα ερωτικά αξεσουάρ, ενώ ένα κινητό τοποθετημένο σε τρίποδο κατέγραφε το σκηνικό.

Ο μάρτυρας βιντεοσκόπησε μέρος της διαδικασίας και εν συνεχεία κάλεσε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έπειτα συνέλαβαν τον αιδεσιμότατο μαζί με τις δύο συνεργούς του με την κατηγορία της προσβολής της δημοσίας αιδούς.

Οι δυο γυναίκες, εικοσιτριών και σαρανταενός ετών, είπαν στην αστυνομία ότι βρίσκονταν στην εκκλησία για να βιντεοσκοπήσουν το «παιχνίδι ρόλων» τους με τον ιερέα.

Η 23χρονη Melissa Cheng

Η αστυνομία απεφάνθη ότι επρόκειτο για πράξη συνεναιτική, αλλά επέμεινε στην κατηγορία προσβολής της αιδούς, καθώς η πράξη βρισκόταν σε εξέλιξη σε δημόσιο χώρο.

Η 41χρονη Mindy Dixon

Η σαρανταενάχρονη «αφέντρα», η οποία είναι επίσης πορνοστάρ, είχε δημοσιεύσει στα social media μια μέρα πριν την μετάβασή της στην Λουιζιάνα ότι ταξίδευε για να συναντήσει μιαν άλλη dominatrix προκειμένου να «βεβηλώσουν έναν οίκο του Θεού».

Ο αρχιεπίσκοπος της Νέας Ορλεάνης επισκέφθηκε τον ναό μετά το γεγονός, προκειμένου να αποκαταστήσει την ιερότητα της Αγίας Τράπεζας με ειδική τελετή.

Ο αιδεσιμότατος Κλαρκ, ο οποίος εχρίσθη το 2013, μετά από την σύλληψή του καθαιρέθηκε από την Αρχιεπισκοπή.

ΠΗΓΗ: NEW YORK POST

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου